Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poprawcie mi humor

czy on jest mały ,pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość poprawcie mi humor

czy on jest mały mam sprzęta 13/15 cm, nie stety nieposiadam fotki moja była powiedziała mi że on jest mały (mimo że 2,5 roku z nią byłem, kochałem się),po jej słowach popadłem w kompleksy ,i odkąd z nią się rozstałem ,nie umawiam się na randki i nie uprawiam sexu czekam na poważne odpowiedzi ,,,,

Gość ertger
powiedziala Ci tak, zenbys popadl w kompleksy nie licza sie cm, liczy sie technika:)

Chciała zrobić Ci na złość, bo wiadomo, ze to wasz najbardziej czuły punkt :D

Ja pierdole! Kiedy faceci w końcu to zrozumieją?!?! Liczy się grubość a nie długość! Może wytłumacze DUŻYMI drukowanymi literami: Kobieta "tam w głębi" nie ma zakończeń nerwowych i nic nie czuje nawet jakbyś miał pół metrowego. U wejścia jest najmocniej unerwiona i najśilniej odczuwa. Dlatego powinno być szeroko i twardo, nie koniecznie długo!

Gość poprawcie mi humor
dziewczyny dzięki za poprawę humorku napewno mi będzie łatwiej się podnieść ,ja ma 26lat i mam swoje doświadczenie ,poprostu jej słowa siędzą w mojej głowie, i muszę sie odblokować .

Gość poprawcie mi humor
do Perwersja poczym sądzisz że da radę dzięki za słowa wsparcia

Gość ...ha HA ha HA
Ty kobietko hahahah ^^$.

Gość poprawcie mi humor
do Perwersja podziel się nimi ,chociaż jednym, najlepiej takim pasującym pod mój problem ,

W skrócie chodzi o to, że 15cm może kobietę bez problemu zadowolić. Więcej może być już bolesne. 13cm to tylko 2cm mniej i spokojnie daje radę. Nie ma się czym przejmować tylko ćwiczyć technikę :classic_cool:

Gość poprawcie mi humor
muszę konczyć jeszcze się odezwę jakoś jutro ,dokonczymy temat

Gość poprawcie mi humor
do Perwersja jeśli chodzi o technikę nie mam z tym problemu ,bo moja była zadowolona z moich dokonan łóżkowych,tylko jak wspomniałem już te słowa siędzą mi wgłowie i tyle , i 15cm mam grubośći

Gość shy_kochanki szukam:)
ile Twoja była ma lat?? tekst "masz malego" powiedziałam jak miałam 15 lat.. teraz to śmieszne jest dla mnie. zresztą jakoś przez 2,5 roku nie narzekała?? powiedziała Ci to bo nic innego jej do głowy nie przyszło.. a dodam że jak miałam te 15 lat i tak do chłopaka powiedziałam to on mi że inne jakoś nie narzekaly.. i się zamknełam:)

Gość shy_kochanki szukam:)
a 15 cm grubości to naprawdę dużo.