Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;l;/kl

witam

Polecane posty

Gość ;l;/kl

Mam problem, kochalam sie z chlopakiem w 11 dzien cyklu bez zabezpieczenia ale wytrysku nie bylo wtedy wogole ani sie nie powstrzymywal wiec nie bylo stosunku przerywanego. Nie trwalo to dlugo, juz teraz nie pamietam. Mniej dzisiaj powinnam dostac okres ale go nie mam (nie mam regularnych miesiaczek). Żadnych niepokajacych objawow rowniez nie mam, czy myslicie ze moglo dojsc do zaplodnienia??? Mi sie wydaje ze baaaardzo malutkie prawdopodobienstwo w takich sytuacjach

ta jasne nie miał wytrysku i od tak sobie skończył ciebie "pchać" bo mu się znudziło. gratulujemy dziecka i głupoty

Gość ;l;/kl
tak wiem ze nie bylo wytrysku, nie chcemy dziecka a nie mielismy wtedy gumki wiec poprostu przestalismy...proste. Prosze o powazne odpowiedzi, bylabym wdzieczna

Gość ;l;/kl
nie mozecie odpowiedziec mi powaznie??? az tak was to bawi?

Gość tralalalalalalal
Skoro dzisiaj powinnas dostać miesiączkę to idź do apteki i kup test ciążowy, tutaj nikt Ci nie pomoże, będziesz miec wtedy pewnosc

bierzecie się za seks a nie wiecie że przed wytryskiem wydziela się pre ejakulat który ma na celu nawilżenie nasieniowodów i może zawierać plemniki?

Gość ;l;/kl
tak wydziela sie ale dopiero PRZED SAMYM WYTRYSKIEM doslownie kilka sekund przed z tego co wiem. A do wytrysku brakowalo znacznie wiecej... tak jak juz pisalam nie byl to stosunek przerywany