Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lizie2585

Co działa podobnie jak alkohol?

Polecane posty

Gość Lizie2585

Jaki środek działa podobnie jak alkohol ,tzn dodaje odwagi,znieczula emocje i w ogóle .Są jakieś takie tabletki czy coś ,albo jakieś mieszanki ,podzielcie się sprawdzonymi pomysłami :)

Gość manimani
jak ktoś coś zna, to też chętnie skorzystam, bo po alkoholu to tak głupio prowadzić samochód....

Gość Lizie2585
Wiem na przykład ,że kiedys się kupowało tussipect tabletki żeby mieć jazdy a teraz jest jakis zamiennik tego do kupienia na legalu?

Gość magdalena0404044
acodin

Gość manimani
zamiast tussipectu? rubital compositum, a także większość tabletek na zatoki, ale żeby to tak do alkoholu porównywać to nie bardzo

Gość Lizie2585
A ile i jak bierzecie tego acodinu ,rubital compositum żeby mieć jakąś jazdę?

Gość manimani
ja tego nie brałam na "jazdę" , tylko na naukę ;) 1/4 buteleczki na jazdę w sensie dosłownym (czyli na prowadzenie auta) szukam czegoś, bo się panicznie boję, a muszę :p

Gość ja zawsze przegotowuje
to juz lepiej kupic sobie czysta efedryne ,mozna kupic przzez internet

Gość manimani
aha, ja tego w ogóle nie polecam na odwagę czy coś tam, wg mnie to raczej po dłuższym użytkowaniu wręcz powoduje coś w rodzaju fobii społecznej

Gość Lizie2585
Ja kupiłam w rossmanie tabletki MB Active na poprawę pamięci one są z oleju z konopii indyjskiej robione ale nie próbowałam ich brać w większej ilości więc nie wiem jak działają

Gość Lizie2585
Po tabletkach tussi moja kumpelą miała fajne jazdy brała kilka popijała kawę ,za godzinkę znowu brała pare tabsów,ale niestety tussipekt jest teraz na receptę

Gość manimani
a jakie miała jazdy?

Gość kozibonk
rutinoscorbin z cola

Gość Lizie2585
Kumpela zachowywała sie jakby po amfie ,patrzyłam nawet kiedyś na skład i te tabletki zawierały efedrynę czyli pochodną amfetaminy ,co do rutinoscorbinu z kolą tego nie słyszałam jeszcze ,ciekawe czy działa:)

Tussipect jest swietny! Przypomnialy mi sie moje szkolne czasy, kiedy to w piwnicy na przerwie sie tym szprycowalismy :D

Gość manimani
o to jest pochodna amfy, ale , zeby znowu te "jazdy" były fajne? po prostu dużo energii, dużo potu i duże pragnienie ;)

Gość Lizie2585
chyba wypróbuje Acodni i w najblizszym czasie popisze tutaj swoje przeżycia:)

Gość Lizie2585
He he acodin juz kupiony czeka tylko na to żeby go wziąść i opisze dojazd :)

marihuana... niektóre srodki na depresje... psychotropy... ale wszystko uzależnia :-(

Gość Lizie2585
Myślisz ,że tabletki typu Tussipect z apteki mogą uzależnić??

Gość KisiaS1753
Korzystaliscie z leku o nazwie MB Active? No bo wyszukiwalam opinii dotyczacych tego leku i postanowilam Was zapytac. Moze mozecie cos napisac mi o tym prepearacie? Oplaca sie go uzywac, testowaliscie jakies zamienniki? Tutaj przeczytalam troche informacji o MB Active: http://www.listalekow.pl/mb-active/ - myslicie, ze warto sie tym zasugerowac? Nie chcialabym sie przejechac i wydac bezsensownie pieniadze, dlatego czekam na Wasze cenne rady. Z gory dziekuje za wszystkie informacje.

Gość gość
Tussipect ma działanie zbliżone do amfetaminy (dużo słabsze i generalnie niezbyt fajne), a nie alkoholu. Nie polecam. :O

Gość gość
Po manganie jestes pewny siebie ale nie pijany, potrafisz zagadac do najlepszych dup na ulicy. Zero stresu, zero emocji. Czasem czuje sie po nim jak jakis bandzior, mozna podejmowac zachwania ktorych normalnie nie bylbys w stanie podjac