Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralalalalalalal

Czuje sie wykorzystywana i oszukana w pracy

Polecane posty

Gość tralalalalalalal

Musze to w końcu z siebie wyrzucić, bo nie daje juz rady dusić tego dalej w sobie. Jestem strasznie zła na mojego pracodawcę, czuje się poprostu oszukana. Wszystko zaczeło się od tego że zgodziłam sie na głupią umowę, choć moje obowiązki miały polegac na czymś innym. Moja pierwszq praca, mieszkam w małym miasteczku gdzie panuje spore bezrobocie, a zależało mi bardzo żeby mieć jakieś zajęcie. Pracuje na świerzym powietrzu, moje obowiazki miały polegac na tym iż miałam zarządzać grupą, a wychodzi na to że pracuje jak zwykły pracownik fizyczny, (bo nie maja pieniedzy żeby zatrudnic dodatkowych ludzi) nawet by mi o to nie chodziło choc z poczatku miałam zrezygnować (nie po to kończyłam szkołę), ale chodzi mi o to jak oni traktują nas. Skończą się materiały, czy potrzebny jest jakis środek, oni zawsze narzekaja że nie maja kasy, ale jak coś się zniszczy przez to to maja pretensje do mnie, ale dzisiaj to już przesadzili. padał deszcz, więc zeszliśmy ekipą do swojego pomieszczenia ja poszłam zgłosic to mojemu przełożonemu ( nie zamierzam pracowac na deszczu) on stwierdził że jest mały deszcz i kazał nam pracować na nim!!! Cała przemokłam, nic nam nie zapewni rzadnej odzieży ochronnej. Gdyby u nas nie było tak ciężko o pracę to już dawno bym zrezygnowała, czuję się strasznie poniżona.

Gość tralalalalalalal
up

Gość tralalalalalalal
sram se do ryja :classic_cool: