Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieobyta w obycie

Co powiecie o mnie?

Polecane posty

Gość nieobyta w obycie

Mam 20 lat: - nigdy nie byłam na dyskotece - nigdy nie byłam na żadnym koncercie - w kinie byłam 5 razy w życiu, jeździliśmy tam razem ze szkołą, ostatni raz w 6 klasie na Harrym Potterze - na lodowisku byłam raz razem z klasą - na basen jeździłam przez rok w 1 gimnazjum, po za tym nigdy ... czy coś ze mną nie tak?

Gość nieobyta w obycie
a zapomnialam dodac ze pierwszy sex analny mialam z naszym psem pikusiem jak skonczylam 16 lat bo wtedy juz mozna

Gość nieobyta w obycie
ale w grudniu kończę 21:P

Gość opkidopki
- masz jakas knajpę z dyskoteką tam gdzie mieszkasz? - jw. tylko ze sceną? - jest kino? - jest lodowisko? - jest basen?

Gość nieobyta w obycie
muszę dodać, że mieszkam na pustyni :( czy ktoś mnie zechce zaprosić na koncert Dody ?

Gość obyta w odbycie
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość sadesw3ews
miss behaved, nie mów że uważasz to za normalne...

Widocznie coś nie tak (sama tak uważasz) skoro wypisujesz tu te rzeczy mało istotne społecznie i myślisz ze jestes jakas dziwna. Odpowiedz na pytanie: ilu masz przyjaciół? Czy masz bądź miałaś partnera? Czy jesteś dziewicą? Czy pijesz alkohol? To są pytania ważne społecznie a nie czy byłam w kinie czy nie.

Gość nieobyta w obycie
opkidopki są takie ale ja nigdy nie byłam. w sumie to jestem ze wsi a do miasta 40 minut drogi także nie pod ręką:P

Gość nieobyta w obycie
do tego czesto rozmawiam z alianami odwiedzaja mnie prawie co noc pijemy herbatke i wymieniamy sie plotkami

Gość a ja ci zazdroszcze troszke
mam 33 lata, męża, dziecko i jestem mega szczęśliwa ale czasu juz nie cofne i na disco raczej nie poszaleje, przede wszystkim dlatego ze juz mi sie nie chce a ty masz jeszcze tyle przed sobą. mysle ze wszystko z tobą ok, tylko korzystaj dziewczyno, korzystaj!!! baw sie, tancz, upijaj, rób głupoty, umawiaj sie z facetami

Gość nieobyta w obycie
nie mówxcie mi że to normalne bo jak zna się ludzi to co i rusz jakieś wypady do kina na basen. wczoraj rozmawialam z kolegą na gg i powiedział że dawno nie był na basenie... od wakacji, to mnie się aż głupio zrobiło bo ja prawie 8 layt już nie byłam

Gość opkidopki
czyli są :O ale to nic nie martw się średnia życia polek wynosi około 80lat spoko masz na wszystko czas a może w tym czasie wybudują nowy basen powstanie lepsza knajpa i takie tam :)

ja tez nie chodzilam na koncerty, ani na dyskoteki, do kina czy na lodowisko szlamn z klasa, na basen wyciaga mnie w lato jakas kolezanka; nigdy do glowy mi nawet nie przyszlo by samemu isc na basen kryty, bo nie widzialam w tym sensu O.o teraz mam 30 lat i wciaz wole posiedziec sobie w domu przy kompie lub z ksiazka niz wyjsc na impreze czy gdziekolwiek indziej :O nie mam przyjaciol, maz mi wystarczy i forum internetowe :P dlatego takie cos mnie samej nie dziwi.

Gość opkidopki
a no i najważniejsze może uda im się w tym czasie wybudować autostradę i będziesz miała już tylko 10 minut

@ nieobyta w obycie To samo mogłam napisać o sobie, tylko u mnie tak było do 22 lat. I nie uważałam tego za jakąś dziwną rzecz, po prostu nie ciągnęło mnie do rozrywki. Na basenie do tej pory nie byłam, bo nie umiem pływać a nie widzę potrzeby moczyć się bez sensu :P hehehe...

Gość nieobyta w obycie
ja też nie umiem pływać iz astanawiam się co ludzie tam robią jak nie umieją pływać?

Jak ludzie nie umieją pływać, to zapisują się na kurs, gdzie się tego uczą. Albo proszą znajomych o pomoc w nauce pływania:)

A jak nie umieją pływać i się nie chcą tego nauczyć to po prostu spędzają czas np. na ćwiczeniach w wodzie (to się chyba nazywa aquaaerobic), zwykłym taplaniu się.

Gość nieobyta w odbycie
przegralam zycie, prawda? :(

w twoim wieku zostałam juz mamą. Tak więc to były inne czasy - teraz się baw i korzystaj babooooooooooooo.

Gość a masz chłopaka, mialas kiedys
?

Gość a masz chłopaka, mialas kiedys
ja mam 19 lat i u mnie to wyglada tak:) na dyskotece bylam ostatni raz w 6 klasie podstawowki, klasowe disco. na koncercie to ja bylam jak miałam 11 lat kino akurat byłam rok temu, ale to zadne osiagniecie:D na lodowisku nie byłam, tylko na zamarznietym jeziorze jak mialam 10 lat basen bylam kilka razy jak mialam 10-12 lat nigdy się nie całowałam, dziewica. ale nie przejmuje się:) skad jesteś? mozemy pojsc do kina:D

niczym się nie przejmuj! żyj we własnym swiecie! a dyskoteka to nie wszystko! kuwa! ja juz chyba ze dwa lata nie byłem... i nie załuje! :-)