Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość geramoimao

czy taki ślub wypada? poradzcie prosze!

Polecane posty

Gość geramoimao

Otoz planujemy slub tylko cywilny, my i swiadkowie, po slubie wypad na pizze. a po pewnym czasie uroczysta kolacja dla rodzicow. co o tym myslicie?

Wypad na pizzę? :o To już nie możecie wszyscy razem, z rodzicami i świadkami pójść do jakiejś restauracji?

Gość zart zarty
wezcie rodzicow i swiadków i idzcie do restauracji, bez przesady. napewno az tak drogo was nie wyniesie a ta pizza to jakas poracha

na pizze :D:D nie no wypada, jeśli macie po 16 lat i wpadłaś to plan w sam raz do sytuacji :)

Gość geramoimao
tyle ze rodzice nie chca przyjsc do usc na slub, bo uwazaja ze slub to jedynie koscielny.

Gość buu buuu
a robcie tak jak wam sie podoba jedni biora slub w vegas gdzie slubu udziela koles przebrany za Elvisa, inni na dnie morz inni w samoloci to i wy mozecie wziac slub tylko przy swiadkach i isc na pizze nie patrzcie na ludzi tylko robcie tak jak wam sie podoba powodzonka

Zamiast na pizzę to już bym wolała w domu gar bigosu nagotować i wszystkich zaprosić na ten bigos :p

Teraz mówią, że nie chcą przyjść, a i tak pewnie przyjdą w końcu. I że niby co-na ślub by nie przyszli, a na kolację już tak?

Gość geramoimao
jak juz bedzie po slubie to beda musieli sie z tym pogodzic po jakims czasie. swiadkom sie pomysl z pizza spodobał.

Ale kurde. Będziecie ubrani jakoś tam odświętnie i co pójdziecie tak do pizzeri? Ja bym jednak nalegała na to, żeby od razu po ślubie pójść na obiad/kolację i zaprosić tam rodziców. Myślę, że i tak w końcu przyjdą również na ślub. Poza tym spróbuj z nimi pogadać i wytłumaczyć im dlaczego bierzecie ślyb cywilny.

Gość to mój wymarzony ślub
chociaż mam pewne wątpliwości, mianowicie najlepiej byłoby iść po ślubie na jedzenie razem z rodzicami i świadkami, ale czy oni na pewno będą się dobrze bawić? Nasi rodzice posunięci w latach i nasi koledzy - świadkowie, małolaty, czy zwyczajnie nie zaczną się nudzić przy tym stole?

Ale jeśli to tylko obiad, a nie jakaś impreza to nie ma problemy. Jeśli macie ochotę to już po obiedzie Wy młodzi i świadkowie i kto tam jeszcze ma ochotę możecie pójść potańczyć :)

Gość prowadnicaa
jak wam i świadkom pomysł się podobał, to czemu nie. Moim zdaniem lepiej wybrać się na jakąś szaloną imprezę :)

Gość a ja powiem tak :)))
albo slub cywilny a po slubie orgia analna i oralna i klasyczna i pissing lizanie stópek i wszystko co tylko bedziecie chcieli. mozecie tez rodzicow zaprosic. ojciec sie ucieszy bo bedzie mogl legalnie zerznac swoja corke