Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młodda_mamma

Ciąża a alkohol

Polecane posty

Gość młodda_mamma

Parę dni temu dowiedziałam się że jestem w ciąży... Prawdopodobnie to 5-6 tydzień... Chociaż nie byłam jeszcze u ginekologa... - wizytę mam umówioną na 3.11.. Ale nie o to chodzi... Nie wiedziałam że jestem w ciąży... I przez ten miesiąc często bywałam z mężem na domówkach u znajomych, urodzinach, weselu... Nie ukrywam że wypiłam sporo alkoholu... :( Teraz nie wiem... Boję się że mojemu maleństwu stało się coś złego...:(

Gość moj matka jest alkoholiczka
i chlała całą ciążę a nawet dwie, ze mna i bratem i nic nam nie jest. Zdrowi jestesmy ale jednak niesmak pozostał :o

Gość młodda_mamma
Teraz nie wezmę do ust ani kropelki... Wcześniej nie wiedziałam - i boję się że może coś się stało mojemu maluszkowi...:(

Gość rysianierysia
Nie martw się dużo kobiet na początku ciąży ma ten dylemat. Mi też zdarzyło się poimprezować,gdy dowiedziałam się o ciąży alkoholu więcej nie tknęłam, ale bałam się czy mogło mieć to jakiś wpływ na maluszka. Na szczęście wszystko było ok, dziś córeczka ma prawie 4 latka:) Głowa do góry, dbaj o siebie:)

Gość młodda_mamma
Dziękuję za odpowiedź:) Od razu mi lepiej...:) To moja pierwsza ciąża... Słyszałam że dla kobiety to niezwykłe przeżycie... Jak to jest..>?? Bo szczerze mówiąc ja nie czuję że jestem w ciąży... No oprócz braku okresu - nic.

Gość jak mozna nie wiedziec
przez 6 tygodni że jest sie w ciąży, pewnie poszlaś do ginekologa dopiero jak okresu nie bylo ale ze sie ruchalas bez zabezpieczenia to ci do łba nie przyszlo ;D

Gość młodda_mamma
To był tylko raz... I z moich obliczeń było to nie miało miejsca w dniu płodnym... Także nie podejrzewałam ciąży:)