Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie umiem kochac chce seksu

Prawda jest taka, że nie mam ochoty na związek i miłość ale chce seksu i nie ma

Polecane posty

szans ! muszę najpierw rozkochać faceta, chodzić za rączkę, chodzić na randki, poznać z rodzicami, całować sie , udawać... i dopiero bedzie seks... ile można :(

No współczuję ci autorko bardzo, niestety nie ma tak łatwo. Musisz się poświęcić i rozkochać jakiegoś faceta żeby mieć ruchanie.

naprawdę smutne i żałosne ... ale jest wyjście daj ogłoszenie w internecie lub gazecie , na pewno się ktoś znajdzie przy którym nie będziesz musiała aż tak się męczyć

już w sumie znalazłam, ale on mnie olewa, więc mu nie dam duupy ...dopiero jak zacznie sie starać... mialabym też szanse na przygodny seks ale ja chce jednego na stałe np. na 3-6 miesiecy...chce faceta z nieowłosioną klatą i pachami

O! To dziwne, bo facetów jak mrówków. Sporo jest cudownych facetów, którzy nie chcą związku, ale chcą seksu( co jest zupełnie zrozumiałe ;)), więc poznawaj ich Dziewczyno i mniej piękny seks :) Tylko z głową i kulturą. No i dbaj o siebie :)

dodam jeszce że mam 60 lat i ciągle szukam

mam 3 razy mniej niż 60 ;) lubię obrzezanych, ale nie żydów i arabow, nie lubię czarnowłosych i rudych , mam swoje wymagania, fajne ciałko , bystre spojrzenie i jestem twoja .

ostatnio ruchał mnie mój wujas, zapinał mnie w kakalca, potem miaąłm mu wziąć do buzi ale nie trafił i wycelował mi w oko, dlatego teraz widze na jedno