Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anette88AA

Czy jeżeli zwleka się zbyt długo ...

Polecane posty

Gość Anette88AA

Jestem z moim chłopakiem od ponad 4 miesięcy. Wszystko układa się dobrze, jesteśmy raczej zgodną parą, choc wiadomo jak to w życiu zdażają się małe sprzeczki, jednak szybko się godzimy. Problem polega na tym, że mam jakąś blokadę i jeszcze nie uprawialiśmy seksu. Nie jestem dziewicą, miałam przed nim chłopaków (2). Sama do końca nie wiem dlaczego tak jest, ufam mu, kocham Go ( On mnie również) ale nie umiem się przełamac. Wiem,że to dorosły facet i potrzebuje seksu. To dla mnie normalne. Czy jeżeli będę zwlekała zbyt długo ( o ile jeszcze nie zwlekam) to możliwe, że będzie to miało jakieś negatywne odbicie w naszym związku ??

jak to wyrozumiały chłopak któremu zależy na Tobie a nie na tym co masz miedzy nogami to on zrozumie... poczeka i będzie wierny...

Gość klussssseeeeeekkkkkk23
negatywne odbicie na Twoim związku będzie miało to, że uważasz siebie za zabawkę do rozładowywania napięcia dla faceta. Sama piszesz, że tego nie potrzebujesz i potrafisz wytrzymać, a chcesz utrzymać przy sobie faceta sypiając z nim... widocznie masz mało do zaoferowania skoro musisz stawiać na szali swoje ciało... przykre

Gość Anette88AA
nie chce stawiac na szali swojego ciala... jak napisałam ... ROZUMIEM, ŻE DOROSŁY FACET MA POTRZEBY !!! a może nie ?

Gość klussssseeeeeekkkkkk23
Oczywiście, że ma ale nie jesteś przedmiotem do zaspokajania potrzeb tylko partnerką! kobieto to ważne naprawdę nie myśl tak stereotypowo. Jeśli jakiś facet rzuca Cię tylko dlatego, że nie uprawiasz z nim seksu to naprawdę nie powinnaś sobie zaprzątać nim głowy. Dlaczego Ty tak strasznie boisz się go stracić, że jesteś gotowa za taką cenę go przy sobie utrzymywać.

Gość Anette88AA
Ja rozumiem co masz na myśli... On mówi, też,że rozumie, to, że nie jestem gotowa ... ...ale chodzi o to, że ja sama siebie nie rozumiem w tym aspekcie... nie wiem, miałaś/eś kiedyś tak, że się bałeś bez wytłumaczenia >>

Gość Anette88AA
daje dupy za talerz zupy, ale jemu nie moge, może dlatego że ma jedno jądro? przypadkiem zobaczyłam jak sie przebierał

Gość Anette88AA
to oczywiście podszyw ;/

Gość anette88aa
wypowie sie ktos jeszcze ?

Być może podświadomie tak nie do końca jednak mu ufasz, jak Ci się zdaje... Jedyna słuszna rada: poczekaj, aż będziesz pewna wszystkiego i gotowa na to.

Gość Anette88AA
Ufam mu właśnie ...;/ eh...a może i jest w tym trochę racji

Gość Anette88AA
up up !!!!!!!

Gość raaaaaaaaaaaaaaaafiiiiiii
Miałaś przed nim dwóch i zwyczajnie seks ci się znudził. Nie potrzebujesz go tak bardzo bo wiesz na czym polega.

Gość Anette88AA
to seks moze sie znudzic ?