Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie latajaca

NAJGORSZY LOT SAMOLOTEM!

Polecane posty

Gość przesadzacie z tymi turbulencj
panikary

Gość pilnie potrzebuje pieniedzy
Gość kozaczek
do kayka Mam pytanie dużo latasz,mój najdłuższy lot trwał 6- godzin teraz do Pekinu jakieś 10- godzin + pociągiem 4 godziny+samochodem 300 km.Jakie obuwie i jak się ubrać żeby było wygodnie i nogi nie zaczeły śmierdzieć.Stawiam na wygodę.

Gość nie latajaca
ja tez duzo latalam i podrozowalam wiec ja bym polecila ci jakies oryginalne skarpetki (mozna kupic takie, ktore chronia przed potem) i oryginalne obuwie sportowe. Co do ubrania to jedz w tym w czym czujesz sie wygodnie. Jak mnie czekala taka dluga podroz jak ciebie to jechalam w dresach (tylko takich porzadnych i ktore wizualnie sie tez dobrze prezentuja) oraz w podkoszulku i bluzie. Na tak dluga podroz warto wlasnie ubrac sie wygodnie i swobodnie

Moj najdluzszy to byl wlasnie lot z Bangkoku... Trwal chyba 11 godzin. Nie pamietam. Wzielam sobie buty na zmiane. Takie baletki z materialu. Legginsy , koszulkaa, bluza. Chociaz przez tyle godzin to ludzie i boso biegaja. Za 3 m-ce znowu musze tam leciec.

Gość jest bardzo żle
Do kayka Do bangkoku napewno latasz służbowo a co myślisz o zwiedzaniu.

Gość lola443
znacie jakieś fajowe witryny o starszych samolotach ? bo ja znalazłam taką http://lotnictwo.de

Gość tomek 01
no..ja się wybieram ale z przesiadką, cholewka

Na szczęście jeszcze nie miałam "najgorszego" :) , ale kilka była nieprzyjemnych np ostatnio lot do Afryki. Turbulencje, musowe zapinanie pasów, chwila napięcia. Nie było miło.

Gość afafsegfes
ja mialam najgorszy lot jak wracalam z majorki i samolot 2 razy podchodzil do ladowania (a wczesniej niezle szarpalo). w dodatku pilot zdenerwowanym glosem (po nieudanym pierwszym podejsciu) powiedzial przez glosniki 'prosze wylaczyc wszystkie urzadzenia elektroniczne!' masakra, rozplakalam sie, a niemiec obok zaczal mnie pocieszac, bylo to slodkie :P

Gość no co wy?
turbulencje są fajne, przynajmniej coś się dzieje bo tak to jest nudno. Ja lubię; zresztą w locie fajny jest tylko start (najlepszy), lądowanie i ewentualnie turbulencje. Wszystko poza tym to nieziemska nuda, monotonny hałas i ciasnota. A w lataniu najgorsze są wyjące bachory

Gość gość
Większej bzdury nie słyszałam , że od tego jakimi liniami się leci zależy czy bedą turbulencje , ludzie zasięgnięcie troszkę języka w temacie zanim się wypowiecie ...