Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość azaterga

Potrzebne używane ciuszki!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość azaterga

Napisze szczerze. Handluje na allegro bo dorabiam do pensji męza. Potrzebuję ciszków w dobrym stanie. Za przesylkę zaplacę. Zechce ktoś oddać?

Gość azaterga
Normalnie :D Zamiast wyrzucać te ciuchy, wyślecie mi. Ja za przesylkę zapłacę i sprzedam i dołoże do domowego budżetu, który zbyt wielki nie jest.

moge Ci sprzedac lub oddac komus kto potrzebuje bo nie stac na kupno nawet uzywanych,a nie ze tobie oddam a ty je opylisz na all:O

Gość azaterga
Ja je "opyle" bo mój mąż zarabia 1500 zł (na rękę) ja nie pracuję a mamy trojkę dzieci (młodsze blizniaki, trochę chorowite) Jest biednie ale probujemy sobie radzić. Stawiam sprawę uczciwie, za przesylkę zapłacę. Mój średni "zarobek" 200 zł miesięcznie na allegro to jakiś zastrzyk gotówkowy dla nas.

Gość ja mam ciuchy do oddania
ale takie co już sama wystawiałam na allegro i się nie sprzedały, więc ciebie to chyba nie zainteresuje :O

Gość to w ciuchu kupuj i
i sprzedawaj, pełno ludzi tak robi:D

Gość BRAWO OOOOO
Przynajmniej jedna się przyznała, BO RESZTA TO UDAJE BIEDE ABY CIUCHY OD WAS WYTARGAĆ I NA ALLEGRO POCISNĄĆ :D

Gość azaterga
Kupuje w lumpach , piore, prasuje i sprzedaje. Ale pomyślałam, że jak któraś ma wyrzucić ciuszki to ja zapłacę za przesyłkę i sprobuję sprzedać. Nam sie naprawdę każdy grosz przyda. Blizniaki czesto chorują więc nie pracuję. Mąz zarabia jak zarabia. Czasami są całe tygodnie, że po lumpach nie mogę polowac (chore blizniaki) i nic nie sprzedaję. Więc tak jak pisałam, średni zarobek :O to ok 200 zł. Wiem, że prośba dziwna ale napisłam wam prawdę. Na allegro handluję z biedy a nie z chęci wzbogacenia sie i wyjazdu do Egiptu.

Gość własnie miałam to napisac
podaj nick i swoje konto na allegro

Gość przynajmniej uczciwie pisze

Gość własnie miałam to napisac
czekamy na nick i konto allegro Chce zobaczyc co juz sprzedałaś Skoro piszesz wprost po co ci ubranka to mozesz tez podac swoje konto Szczerosc za szczerosc

Gość azaterga
Dane z allegro moge podać na maila. Mam nadzieję ze nie zostaną rozdmuchane tutaj.

W aukcjach piszesz prawdę? ...że ubranka są od kogoś, np. od dziewczyn z kafe czy z lumpa jak sama piszesz...? Czy raczej piszesz, że sama je zakupiłaś, że są tylko po 1 dziecku i w Twoim domu nie pali się papierosów oraz nie ma w nim zwierząt :D

Gość azaterga
W aukcjach nie piszę ze ciuchy są z lumpa ale nie piszę rownież że po jednym dziecku :D Ot zwyczajnie: Dresik używany, w dobrym stanie, itd Na głowę nie upadłam, żeby bzdury pisać, szczegolnie jak rozmiarówkę mam dosć rozstrzeloną. Ile tych dzieci musiałabym mieć? ;-)

Gość azaterga
to i ja Szczerze powiem, ze teraz mnie strach obleciał. Nie wykorzystasz na allegro tego topiku?

hmmm... mysle ze nie ty pierwsza tak robisz czyli taki handel ale uwazam ze rowniez twoje dane zostanie wykorzystane wczesniej lub pozniej :D:D:P

Gość azaterga
Chyba sie jednak boję podać dane z allegro. W końcu to jakiś mój dodatkowy grosz. ALe nie dziwię się już wam :D że boicie się w ciemno wysłać ciuchy. W każdym razie ja naprawdę sprzedaję na allegro, dorabiając do pensyjki męża. Czasami mama lub teściowa kupują mi jakieś ciuszki w lumpach ale one potrafią mi przynieśc sweterki rodem z PRL-u :O a kase im muszę za to oddać. Dobra, tematu nie było. Mówi się trudno i żyje się dalej.

Gość azaterga
Dzięki to i ja :-) Jakoś się jeszcze musimy przemęczyć. Aby już blizniaki przestały chorować i troche podrosły to i ja pójdę do pracy. Bedzie lżej. A może mój mąż znajdzie jakąś pracę za normalną kasę? A może w totka wygramy? :D Eh, życie.

Gość azaterga
panna_z_de :-) oj, przydałoby sie. Dzięki dziewczyny. Nawet za chwilę rozmowy.

Gość to sie w ogole oplaca tak
robic??? Przeciez w lumpie tez trzeba zaplacic, a na allegro takie ciuchy az tak wysoko nie stoja...

nie ma za co ;) no mysle ze sie oplaca moze w lupie za siate ubran wyda sie 50 zl (nie wiem bo nie jestem obeznana) a na all mozna sprzedac za 100 czasami i schodza za 200 zl wiec przebicie jakies jest , jezeli urbanka jeszcze sa naprawde ladne :)

Gość azaterga
No, średnio się opłaca właśnie. Mówię, mam z tego około 200 zł jak nienajgorszy miesiac jest. Ale przy 1500 zł pensji i pięcioosobowej rodzinie to i to dobre. Na bezrybiu i rak ryba jak to się mówi.