Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirka31.78@o2.pl

prośba do mam...

Polecane posty

Gość mirka31.78@o2.pl

Witam jestem w 6mies ciazy mam pytanko czy ma ktoras z was malenkie ubranka dla dzidzi byla bym wdzieczna choc za kilka kaftanikow...moze macie ciuszki ktore wam juz nie beda potrzebne bardzo dziekuje pozdrawiam...

Gość DOBRA SPACERÓWKA
ja bym mogła ci coś tam przesłać ale za przesyłkę musiałabyś mi zwrócić kasę,

Gość ggggggggggggggggf
Ostatnio pełno takich tematów ! Zobaczyły mamuśki, że da się w ten sposób ciuszki i inne rzeczy wytargać to NA CO KUPOWAĆ :D

Gość zawstydzony.... ..
Jakis nowy trend na kafe? Nie to żebym wysmiewał, ale cos ostatno duzo tu tematów z prosbami o cos jak nie o mleko, to o kase itp itd :D

Gość DOBRA SPACERÓWKA
z białegostoku

Gość czemu w ludziach taka zawisc??
preciez duzo osob ma wolne takie zeczy wiec moze oddac, dobry pomysl zeby autorkaa zaplacila za przessylke

Gość zawstydzony.... ..
Ja nie nie krytykuje

Gość i teraz nie wiadomo czy
czy autorka naprawde potrzebuje czy jest ta osoba , która chciała handlowac na allegro ??? !!! :-0 Z jednej strony osobie potrzebujacej chce się pomóc , z drugiej nie wiadomo kto mówi prawde a kto kłamie - dlatego pózniej naprawde potrzebujacy nie dostaja pomocy Na przykład autorka pisze prawde , a przez ten temat nizej ktos się zastanawia czy to nie ta sama osoba http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4634993

Gość to wszystko zależy...
Droga Autorko, ja nie zamierzam krytykować, ani oceniać. Ale zastanawia mnie jedno. Jesteś w złej sytuacji finansowej, że prosisz o pomoc? Bo jeśli tak to zwyczajnie z ciekawości zadaję sobie pytanie dlaczego zdecydowałaś się na dzieciaczka, skoro Cie na niego nie stać. Czy to była aż tak ogromna chęć posiadania dziecka? Pytam, bo tak sobie myślę, że gdybym miała decydować się na własne dziecko, to chyba najpierw odłożyłabym choć troszkę pieniędzy na wyprawkę. Pozdrawiam.

Gość i teraz nie wiadomo czy
i dobrze ,ze zapytałaś , na pewno sa osoby które przeslą ubranka :-) Pozdrawiam i zycze dla was zdrówka

Gość ala ma kota,,,
jeśli jestes fakltycznie potrzebujaca to z gory przepraszam, ale jak dla mnie to troche dziwne ze Twoj temat pojawil sie pare minut po kolezance ktora chce ciuszki zeby je sprzedawac, i jakos obie za przesylke mozecie zaplacic... dla mnie to troche podpadajace i sorki, ja nie wierze ze to nie ta sama osoba ...

Gość to wszystko zależy...
Widzisz, niestety na tym świecie są też oszuści i nie dziw się, że ludzie są ciekawi. Poza tym istnieją takie rodziny, które mają po dziesięcioro dzieci, przepraszam za wyrażenie, ale płodzili je bez opamiętania, nie bacząc, że nie mają za co ich wyżywić. A teraz żyją z zasiłków z mopsu i innych zapomóg. A taki stan rzeczy mnie denerwuje, ale to już inna sprawa. Twoja sytuacja jest inna, ale nie denerwuj się, że ludzie pytają o to, bo skoro mają pomóc, to chcą wiedzieć. Ja z całego serca życzę Ci, byś urodziła zdrowego dzieciaczka i aby dał Ci dużo szczęścia i miłości. To najważniejsze. Pozdrawiam Cię i trzymam kciuki.

Gość a co mirka
w Norwegii taka bida?

Gość a co mirka
to nie wyjeżdżasz do faceta?Jeszcze tydzień temu miałaś jechać? a gdzie jest to trujmiasto?????

Gość własnie miałam to napisac
przynajmniej napisała prawde Naprawde jest w ciązy , nie jest handlarą ja mysle ,ze mirka jest uczciwa

Gość misiogerta
5 dni temu jeszcze szukał dla was mieszkania :D to w końcu jak? 21:06 [zgłoś do usunięcia]mirka31.78@o2.pl Hej moj facet pracuje w Kristiasand wiec tam bedzie szukal pewnie dla nas mieszkania a ty gdzie mieszkasz?

Gość a Twój facet z Norwegii
nie moze ci wysłać? za droga wysyłka?

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kurwa. oszostka jak nic. Za grosze mozna na aukcjach wyciagnac ciuszki nawet na allegro. Co na sledzenie aukcji nie wystarczy ci czasu przez 9 miesiecy????????????????????????????????????????????????????????? Dla mnie to wyludzenie. Rodzilam w styczniu. Przez 9 miesiecy szukalam okazji i znalazlam az z 10!! Mialam tyle ciuszkow za pol darmo ze wiekszosc nie zdazylam zalozyc na dziecko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OSZUSTKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jeszcze jezdzi po sumieniu jaka to nie biedna..............

Gość własnie miałam to napisac
nie przesadzajcie , dlaczego zaraz oszustka Dziewczyna w innych postach pisała to co tu , naprawde jest w ciązy , to jej trzecia ciąza , miała ciezką sytuacje , ciuszków na pewno potrzebuje ----------- przynajmniej pisała prawde , a najmniejszych ubranek moze dlatego nie chce kupowac bo dzieci szybko wyrastają Dla mnie oszustkami to są te , które udają ,ze chcą dla swoich dzieci , a potem sprzedaja

no a ja byc mozer jestem naiwna ale mnie mirka przekonała ... nie wiem..sposób wypowiedzi....