Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chrysler w garażu

Ehhh.... ja biedna, nieszczęśliwa!! Prośba do mam o dobrym serduszku !! :D :D :D

Polecane posty

Gość Chrysler w garażu

Wzięliśmy z mężem Chryslera na raty (oczywiście z salonu, a nie z komisy) co by tyłeczka zużytym autem nie wozić... :classic_cool: No i teraz troszkę nam ciężko, bo rata wysoka. Musiałam zrezygnować z wielu istotnych do życia rzeczy i np. fryzjer i kosmetyczka już tylko co 2gi tydzień :( Najgorzej wyszedł na tym mój synek, który musiał zrezygnować z treningów tanecznych w grupie Volt Agustina Egurroli, bardzo drogo nas to kosztowało. Zauważyłam, że ostatnio na tym forum wiele biednych i potrzebujących mam (wszystkie posiadają jednak komputer i internet), ale jeszcze więcej chętnych do pomocy. Także ja również muszę prosić Was o pomoc, bowiem zarówno ja jak i mój syn nie wytrzymamy dłużej tego napięcia. Pomóżcie nam i wesprzyjcie nas finansowo. Uprzedzę Wasze pytania: Jestem z Gliwic :) Numer konta podam e-mailem ...z góry dziękuję :)

Gość łłło jaaaa
hahaha dawno się tak nie uśmiałam i myślałam, że na kafe same nudne mamy a tu takie zaskoczenie. hahaha tez mnie wkurzają te proszące o szmatki itp! Zaraz Cie tu zlinczują, ze sie wyśmiewasz z biednych, ale prawda taka ze wiele tu naiwnych babek, ktore wysylają ciuszki, mleko i nawet kase bez wcześniejszego sprawdzenia danej biednej osoby :o załoze sie, ze max 10% z tych proszących faktycznie potrzebowała pomocy :]

Gość goska co ma ktoska
dobre, dobre:D:D ps.ciekawe jaka fura wozi dupe Freydis????

:D ja też się uśmiałam a co :) tematy żebrzące zaczęły się pojawiać około miesiąca temu. Siedzę tu 2lata i wcześniej ich nie było, a przynajmniej nie w takiej ilości- kilku/kilkunastu na dzień. Przykre jest to, że oszuści żerują na naiwności

Gość BRAWO OOOOO
Też siedzę tu długo i od jakiegoś czasu wiele "mam" po prostu żebra. RZYGAĆ SIĘ CHCE. Zauważyła jedna z drugą, że tak się da to jazda z żebraniem! a co! :D

Gość you you
Chrysler w garażu dobre!!! Już Ci robię przelew :)

you you - dziękuję Ci z całego serca :) W końcu jutro wybiorę się do kosmetyczki, bo już 10dni nie byłam i czuję się z tym strasznie!. Syn na razie poczeka... :classic_cool: Czekam więc na przelewy

...aaa co tam! Zaczerniłam się! W innym wypadku pewnie ktoś chciałby się podszyć i przejąć moje pieniążki od Was! Ohhh nie, nie pozwolę aby moja cera na tym ucierpiała...

Gość czemu w ludziach taka zawisc??
Aleś głupi

Gość ja pomoge
napisz mi swoj mail z numerem konta na: pomagam@pasozytom.pl Nie moge jednak wyslac wiecej niz 10.000 zl

Powiedzialabym nawet ze to żałosne. ALe cóż, to kafeteria...

jedna raz się tu pochwaliła, że szmaty które dostała w paczce do pieca wrzuciła, a rzeczy sprzedawała na allegro :O ech

Gość goska co ma ktoska
tak, tak...idiotki:O to jest zalosne ale naciaganie ludzi juz zalosne nie jest, tak??? walnijcie sie w łeb nawiedzone czarownice:O skoro takie dobre jestescie to rozejrzyjcie sie wokolo...jest mnostwo ludzi ktorzy sa biedni i trzeba im pomoc..ciekawe tylko czemu tego nie zrobicie..... to chyba wy jestescie zalosne!!!

do goska co ma ktoska cytuje Twoja wczorajsza wypowiedz w pewnym poscie: [zgłoś do usunięcia] goska co ma ktoska tak,jasne nie poplacz sie... a tak na marginesie to ciekawe czemu zdrowa ,mloda kobieta nie znajdzie sobie pracy tylko skomle o rzeczy dla dziecka....czemu nie pracujesz? masz rente, zasilek to najlepiej lezec na kanapie d**a do gory i zajmowac sie daremna pisanina na kafe... jeszcze jakbys mieszkala w wiosce zabitej dechami to rozumiem,...ale mieszkasz w wielkim miescie,masz mozliwosci...ale co tam lepiej sie gzic z gachem,komninowac jak sie wykrecic z jego alimentow na JEGO dziecko i ciagnac zebranine na kafe..... To ty jestes zalosna jak cie czytam to stwierdzam ze w realu bym ci reki nie podala.. Jestes denna...

Gość buehehehehhhehehhhhe
uuuuuuuuuuuuuuuHaHa nieźle :D

Gość heyyyyyyyyyyey
gdzie zrobic przelew? :D

Wiecie..Ja tez mam troszke ubaw..Bo tak .. JAk ktos zaklada topik pt: Ile wydajecie na miesiac na jedzenie itd,albo na kombinezonik czy czapeczke dla dziecka to padaja takie sumy,jakby rodzice byli posiadaczami czterech firm..A co do czego dochodzi to co 2 dzien pojawia sie topik jestem w ciazy,nie mam za co zyc pomozcie..Polskie spoleczenstwo to ma wybujala wyobraznie hehe

Gość co to ma być?
>Także ja również Po jakiemu to? "Także" i "również" to to samo jakbyś nie wiedziała a tobie chodziło o " tak, że:"

Gość wspolczujeeeee
juz ci wysyłam, biedna kobieta,

Gość moneyeyy
Zolty jesienny lisc.. - święta racja!!