Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samirka1222

JAK PRZETRWAC ROZWOD

Polecane posty

Gość samirka1222

CHCIALABYM SIE DOWIEDZIEC JAK PRZETRZYMAC SPRAWE ROZWODOWA BEZ STRESU .PROSZE BY PISALY OSOBY,KTORE MAJA JUZ TO ZA SOBA I MOGA PODZIELIC SIE SWOIM DOSWIADCZENIEM ORAZ COA DORADZIC

Gość edo
Mam to za sobą-kto kogo podał o rozwód?

Gość edo
mam to za sobą -kto kogo podał o rozwód?

Gość samirka1222
NIESTETY JA BYLISMY ZE SOBA DOSC DLUGO KOCHALAM I NADAL KOCHAM NIE POSZLO O ROMANS ANI NIC W TYM STYLU PO PRISTU MOJ MAZ ZACZAL MADUZYWAC ALKOHOLU ZAWSZE LUBIL SOBIE WYPIC ALE TERAZ JUZ ROBI TO TAK NOTORYCZNIE DLA NIEGO TO JAK CHLEB POWSZEDNI ALE DO TEGO JESZCZE DOCHODZI JEGO NIEROBSTWO OD LAT JA PRACUJE NA DOM A JEMU JEST POPROSTU WYGODNIE CO TO ZA MEZCZYZNA KTORY NIE POTRAFI NA PRZYSLOWIOWY CHLEB ZAROBIC?

Gość edo
Mnie podała zona o rozwód przez komunię syna ,chodziło o gości z jej strony ,ale ja nie o tym.Facet który naduzywa alkohol i nie za bardzo lubi pracowac ,poprostu nie nadaje się na męża,będąc w nim w zwiazku skazujesz siebie oraz dziecko czy dzieci na biedę i niedostatek ,oraz ciagłe awantury,musisz brać odpowiedzialnośc za zdrowie psychiczne swoich dzieci.Czas leczy rany ,prawda jest taka że facet jak pił i nie bardzo kwapił się do pracy przed slubem to na pewno po ślubie się nie zmieni ,przykładów jest aż nadto .Nie marnuj sobie zycia .

Gość edo
Bo ja się nie zgodziłem na gości ze strony mojej zony ,dlatego ze zawsze jak robili jakąś imprezę to zapraszali tylko moją żonę ,pomijając mnie.

Gość edo
To taki typ ludzi ,brak kultury,żona poparła swoją rodzinę ,wybrała ich ,dzisiaj mam drugą żonę a ona teraz walczy o mnie ,nie może się z tym pogodzić ze mnie straciła przez głupotę.

Gość edo
Jak przetrwać? Proste,jeszcze więcej dbałem o siebie ,nie popadłem w alkoholizm ,wyjechałem do Holandii gdzie nadal przebywam ,poznałem drugą kobietę ,jestem z nia już rok,a własciwie to Ona mnie znalazła ,i to gdzie? na Naszej Klasie,

Gość samirka1222
WIDZICIE JA TEZ TO PRZESZLAM RODZINA MOJEGO TEZ TRAKTOWALA MNIE JA PIATE KOLO U WOZU I NAPRAWDE SYTUSCJE BYLY NIEPRZYJEMNE NAWET JAK MIELISMY CIEZKIE CZASY I NIE BYLO CO DO GARNKA WLOZYC A MAMUSIA SYNKA DOZYWILA MY BYLE CO A ON U MAMUSI BIGOSIK SAMA NA TYM GO ZLAPALAM