Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość huhuh..

Sex po porodzie ..czy to prawda???

Polecane posty

Gość huhuh..

ze mezczyzna juz nie sprawia sex po porodzie takiej pzyjemnosci ja k przed poniewaz pochwa sie rozciaga po dziecku??

Gość jaaaa3423443
moj facet mowi ze nie czuje zadnej roznicy :)

Gość huhuh..
puhhh a ja sie tak wystraszylam :( bo czytalam na dyskusji ogolnej jak sie taki facet skarzyl ze nie sprawia mu juz przyjemnosci z zna sex

Gość mkmoi
nie licz na to, ze na tym forum jakas mamuska ci powie, ze jest szersza. Tu uslyszysz, ze po porodzie pochwa staje sie ciasniejsza:D

Gość jaaaa3423443
nie stae sie ciasniejsza heh... ja czuje ze troche sie rozluznila podczas seksu ale moj chlop nie :p

Gość staraczkom zanika mózg
nieprawda. Ale baby łykają takie głupie teksty jak młode rekiny.

Gość chyba jak młode pelikany
moj mowi ze nie czuje roznica ja tez nie czuję

Gość malwina_1975
wiadro wpada

Gość heeheeeehehehe heeee
nieprawda :-D Przynajmniej w moim przypadku , było ciasniej :-D Ja byłam po nacinaniu

mój mąz powiedział nawet , że jest lepiej :) i powiem szczerze, ze ja też tak sądzę:) Nie zapomnę jaki mielismy problem z "zaparkowaniem" podczas pierwszego razu po porodzie :P

Gość huhuh..
z zaparkowaniem ????tzn ?:p

Gość jaaaa3423443
a ile czasu po porodzie zaczeliscie sie "normalnie" kochac? u mnie minelo 4 miesiace ale bylo warto hehe

Gość vvandeczka
Ja jeszcze po porodzie nie jestem, ale nie wierzę w to, że pochwa nie wiadomo jak dlugo jest luźna. Na poczatku - ok, pewnie jest. Ale przeciez sie ściągnie. Z jakiego powodu miałaby pozostawac szeroka? Jak macica się ściagnie, to czemu pochwa by sie miała nie sciagnąć, skoro w macicy dziecko siedzi przez 9 miesięcy, a przez pochwę tylko sie przepycha przez czas porodu?

Gość mnie cudze pochwy nie obchodza
ale jak ktos chce znac opinie facetow to napisze. Jestem kobieta i od zawsze przyjaznilam sie z facetami na 7 moich dobrych kolegow 5 ma juz dzieci i powiem tak: problem z pochwa wedlug nich to pikus. Tylko jeden twierdzil ze jest ogromna roznica, ale to zaniedbanie bylo lekarzy i teraz jego zona bedzie miala plastyke. Czterech twierdzi ze roznica jest minimalna i w zasadzie nie to jest problemem a to ze zony po porodzie nie chca uprawiac sesku, ale to juz oddzielny temat. Ja uwazam ze nie ma czegos takiego jak ciasniejsza pochwa po porodzie. Moze byc ciasniej zszyta przy wejsciu (a zdarza sie to tak czesto jak i pekniecia do odbytu), ale w srodku nie jest ciasniej. Kobietki mysla ze jest ciasniej bo sa suche! Wiec nie mylcie suchosci, dlugiej przerwy w seksie z ciasnoscia pochwy. Bo ciasna pochwa po porodzie to jest fizycznie niemozliwe

Gość huhuh..
dopiero po 4 iesiacach mielscie znow sex ??a co na to twoj maz ?

powinno byc: Bo ciasniejsza pochwa po porodzie to jest fizycznie niemozliwe

Gość jaaaa3423443
huhuh.. kochalismy sie wczesniej ale to tylko 1 gora 2 razy na tydzien... blizny mnie bolaly teraz jest ok ;)

Gość klara_pawelec
na początku moze i tak ale później pochwa sie kurczy My zaczelismy sie kochac ok 3 tyg po porodzie straszną miałam ochotę ale chcialam odczekac rowno miesiąc (przynajmniej) to wypadało w walentynki mialo byc milo i wogle ale nie wytrzymalismy i zamiast 14 to juz 10 lutego :P zrobiliśmy to:P milo wspominam

Gość huhuh..
dlaczego chcialas wytrzymac rowny miesiac ??

Gość huhuh..
a chodzilo c o te wlentynki czy ja ? :p

wrozko bez urazy, ale to nie jest mozliwe naprawde. Doznania moga sie zwiekszyc, bo jak pisalas jest wam lepiej. Ale wiesz chociaz dlaczego? Bo na pewno nie dlatego ze ci po porodzie pochwa sie bardziej skurczyla niz przed porodem. Sama jestem teraz w ciazy i rozmawialam nie tylko z kolegami, ale i z lekarzami (dokladnie z 3) i kazdy mi wytlumaczyl co i jak.

wrozko a co do "parkowania" (fajna nazwa) za pierwszym razem to przewaznie normalne, bo mieliscie dluga przerwe, szwy no i pewnie ta suchosc, ktora wiekszosc kobiet bierze za wyjatkowa ciasnosc;) Oczywiscie nie chodzi mi tu o ciebie, tak tylko odnioslam sie do twojego postu

Gość heheheheeeeeheeeeeee
to zamiast rozmawiac sama tego doswiadcz Nie mów co było u kogos tylko ja bedzie u ciebie Ja bym ciasniejsza i to duzo , moze dlatego ze byłam nacięta i zszyta , ale na 100 % byłam wezsza Nie wiem jak to sie ma do kobiet , które rodzą i nie pekaja ani nie sa nacinane

Gość tez mi sie wydaje..
ze jak odczuwacie ze jest ciaśniejsza to tyllko przy wejsciu bo ciasno zszyją ,ja nie byłam nacinana i na początku wydawalo mi się ze jest ciaśniej ale tylo dlatego że czulam jeszcze bol i było sucho teraz po pół roku moge stwierdzic ze jest tak samo

ja nie doswiadcze tego bo bede miala cesarke z przyczyn zdrowotnych. Ale zanim sie o tym dowiedzialam to rozwazalam jaki porod wybrac i stad wynikaly te rozmowy