Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyidealizowana73

Dylemat

Polecane posty

Gość wyidealizowana73

Witam, chciałam prosić Was o opinię... Zastanawiam się nad rozpoczęciem współżycia ze swoim chłopakiem. Dylemat polega na tym, że idzie mi dopiero 17 rok, a jemu 21. I jeszcze jedna kwestia. W naturze kobiety niestety leży ciągła zmienność decyzji i boję się, że będę tego żałować. Jesteśmy razem ponad miesiąc, znamy się ponad pół roku. Ja wiem, że mężczyzna w tym wieku ma już jakieś potrzeby i absolutnie nie mam do niego o to pretensji. On szanuje moją decyzję, ponieważ powiedziałam mu, że nie chcę tego robić. Jednak podczas pieszczot, wyszeptałam mu, że bardzo go pragnę i nie kłamałam. I tutaj kieruję do Was moje pytanie. Czy uważacie, że jeśli razem się pieściliśmy i, że on takie sytuacje inicjuje to zależy mu jedynie na seksie czy to po prostu normalne zachowanie - zdrowego faceta? Pozdrawiam, K.

chce cie przeleciec jak kazdy 21 chlopak reaguje a czy on cie ma na serio........... to musisz wyczuc sama poznac lepiej po miesiacu bycia razem ciezko to stwierdzic poczekaj jeszcze albo wyjeddz z nim chociaz na pare dni najlepiej poznaje sie wtedy druga osobe gdy jestes z nim 24 na dobe w roznych sytuacjach

Gość zdrowy facet
uwazam ze zachowanie twojego faceta jest jak najbardziej ok i jakby zalezalo mu tylko na tym zeby sie z toba przespac to namawial by cie do tego. :)

Gość hot or not hot?
Jesli jesteście razem miesiąc to nikt nie powie, czy jemu na Tobie zalezy bo to bardzo krótko. Ja na Twoim miejscu zaczekałabym z tym... Skoro masz taie dylematy, wątpliwości to przyjdzie jeszcze na to czas. Jak jemu zaufasz wtedy bedziesz wiedziala :)

Gość wyidealizowana73
hot or not hot. No cóż, chyba masz rację. :) Aczkolwiek już kilka razy udowodnił w sytuacjach podbramkowych, że mu zależy. Jednak wątpliwości niestety pozostają.

Gość latio
taka mloda a juz sie chce ruchac