Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hot or not hot?

wirtualny przyjaciel (?)

Polecane posty

Gość hot or not hot?

Szukam kogoś z kim mogłabym przegadywać dlugie wieczory, czasem..... jest tu ktoś?

Gość zapytajnik mam na imię
Szukasz kobiety, czy raczej faceta ?

Gość hot or not hot?
nie wiem... Kogoś z kim będę mogla pogadać, kogoś Kto mnie wysłucha i poprosi o radę.

A Ty jesteś kobietą, czy facetem ? :-)

Gość hot or not hot?
Jesli mogłabym i chciałabym to raczej tak ;) W sumie to nawet w to nie wątpię ;) Ostatnio postanowiłam wręcz być jeszcze bardzije kobiecą ;)

Gość hehe :D
Wirtualny przyjaciel? Na taki uklad chyba sie zgodzi jakis desperat, ktorego zadna nie chce ogladac na zywo. Ale powodzenia.

Gość hot or not hot?
No jesli desparat to.... szybko poznam ;) Nie chcę romansów, sex spotkań itp. Mam ęza ale czasem nie mogę z nim porozmawiać... Nie zawsze się da, nie o wszystkim chcę, nie o wszystkim mogę.... Tak po prostu. E.

Gość hehe :D
A wirtualnych flirtow tez nie chcesz? Bo ostatnio to modne :)

" Jesli mogłabym i chciałabym to raczej tak " Co sprawia, że nie masz wiary w swoją kobiecość ? Intuicja mi podpowiada, że coś Cię gryzie :-)

Gość hot or not hot?
A wiem że modne. Teraz wszystko wirtualne jest modne. Sex, romans, flirt, spotkania, randki. Swoją drogą teraz zwiazek na odległość to nic takiego ;) Nawet ludzie się bzykają przez internet :) Wow! ;/ No właśnie, nie szukam Kochanka - czy nie daj boże Kochanki :D

Gość tylko szukasz odskooczni
:-D w czym cie maz nie zadawala, ze musisz szukac wirtualnego przyjaciela?

Gość hot or not hot?
Hm ,hm. A bo tak chyba z ta kobiecością to czuję jak mi ona ucieka! To straszne, mam 24 lata, bardzo dobrą prace, męża, mieszkanie... A jednak czegoś mi brakuje! I wymyśliłam, że to własnie tej kobiecości :) Zaczelam od wysokich szpilek - no bez przesady. Ale to urocze kiedy zakladasz wysokie buty, czujesz się pewnie. Stoisz dumnie i faceci się za Toba oglądają! Nawet przez ulicę dziś przeszłam bez problemu :) Ale byłam głupia, bo zimno dziś! no przecież! :)

Gość hot or not hot?
napisałam, że chcę pogadać :) Tyle. Za dużo pracuje, ciągle praca. Nie mam czasu na przyjaciół - albo to oni nie mają czasu. Chcę pogadać zawsze gdy mogę. Kiedy jest późny wieczór, za mna ciężki lub świetny dzień. I tyle...

Gość hot or not hot?
halo? Jest tam ktoś?

24 lata, w tym wieku kwiaty zakwitają i dają najlepszy aromat w całym swoim żywocie, a Ty twierdzisz, że już więdniesz ? ;-) Kobieta powinna starać się rozmawiać ze swoim mężem o tych ważniejszych i mniej ważnych sprawach. Nie zamieniać żywych słów na martwe internetowe konwersacje ...

a wieczorami nie mozesz porozmawiac z mezem albo ze znajomymi? sama smiejesz sie, ze teraz wszystko sie przenosi do netu i rowniczesnie szukasz niby wirtualnego przyjaciela na necie:o czego brakuje ci u meza, ze musisz szukac jakiegos desperata na necie?

Gość hot or not hot?
e tam. rozmawaimy tylko czasem się nie da ;) Dziś mnie np wkurza bo gada ciągle o tej swojej pasji, i ciągle tylko to i to i to. A poza tym mąż to mąz i już. A ja sie sama sobie dziwie! Może to dlatego ze za często przebywam wsrod starszych ode mnie osób, ale to ta praca i odpowiedzialność w niej. I ten stress co za mną chodzi w dzien i w nocy. A Ty dlaczego spędzasz tu wieczór?

Gość hot or not hot?
ja postanowiłam skorzystać z tej internetowej odskoczni. A co do nas, to może też to dlatego że staramy się do roku o dziecko i nic? To mnie trochę martwi....

Gość ŻanPier
Czesc, no to ja chetnie poczytam co masz do napisania :) shakingsquirrel@hotmail.com - mail tymczasowy, prosze sie nie sugerowac jego nazwa, a jesli juz to ... niech bedzie wiewiorka podajaca ... przyjacielska dlon ;)

Jaka to pasja ? " A poza tym mąż to mąz i już. " To rzekomo najbliższa Ci osoba, więc ... sama wiesz :-) " A Ty dlaczego spędzasz tu wieczór? " Jeśli chodzi o mnie, to piszę email-a do jednej miłej pani o swoim życiu ... a drugim okiem zerkam na Twoje gorące (lub też nie) nocne rozmowy przy (albo na) kawie ;-) ja starałem się 4 lata o dziecko i nic z tego nie wyszło ... i dobrze, bo dziś pewnie wychowywałoby się bez ojca.

jest jeden desperat zanpier:-D zanpier szuka latwego ruchanka na necie bo zarywa w kazdym temacie do lasek:-D

zapewne stary cwany deperat szukajacy jebanka na "przyjaciela":-D

a skad to wiem? - bo dzialam tak samo, mam nadzieje, ze on czesciej myje nogi, niz raz na tydzien

Gość tylko szukasz odskoooczni
hej podszyw🖐️ nie musze znizac sie do takiego poziomu i nie szukm nikogo w sieci:-D ktos mnie tak polubil, ze zastrzeggl moj nick:-D dodalam jedno o;-)

wracajac do Autorki, nie mozesz porozmawiac z dobswoja dobra kolezanka:-)?

oh, shit, a ja myslalem, ze z Ciebie jakis durny facet ;) Szkoda Ciebie ... kobietko :) - tzn. Twoj charakter wskazuje na jakies ... wady genetyczne.

Gość tylko szukasz odskooooczni
podszyw, nie ty pierwsza tak myslalas:-D nie wada, tylko znam sie na facetach:D

*myslales

I oczywiscie wyznajesz zasade, ze kazdy jest taki sam? :) btw. skad takie slownictwo i tyle jadu w Tobie?

na swiecie sa miliardy ludzi, oczywiscie, ze nie:-D jaki jad, jestem bezposrednia:-D