Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odeszlam od niegobgbg

odeszlam od nieg bo go zdradzilam ale bardzo go kocham

Polecane posty

zdrada jednorazowa po dopalaczach i alkoholu..Wstyd sie przyznac ale mam juz 25 lat:O spakowalam sie i odeszłam.Wiem ze nigdyby mi tego nie wybaczyl rozmawialismy kiedys o tym.Znam go idealnie chialam zoszczedzic sobie tego.Nie mogłabym zniesc tego co domnie mowi.To facet z zasadami..Ale nie moglam zniesc tez mysli ze to zrobilam On nie wie dlaczego odeszlam nic nie rozumie dzwoni i chce wyjasnien,mysli ze mam kogos,mowi ze mnie kocha chce porozmawiac.nie wiem co mu powiedziec wylaczam telefon i serce chce mi peknąć.RObie to dla niego wiem ze jezeli znalby prawde nie chcialby byc ze mna.Ale jestem tchorzem by mu ją wyznac..TAK BARDZO GO KOCHAM

W gruncie rzeczy wybrałaś dobre wyjście-on mniej się nacierpi, a Ty nie musisz mu się tłumaczyć. Po prostu przeczekaj.

najbardziej mnie boli mysl ze on mysli ze go nie kocham i ze mam kogos...O:

Gość dobrze zrobilas
niech zapamieta cie jak cudowna kobiete, a nie szmate

Powiedz mu, że nie masz innego, ale wyjaśnij, że nie chcesz być już związku. Jeżeli nie chcesz mówić prawdy powiedz tylko, że z Twojej strony się wypaliło i chciałaś być fair.

ale jak ja moge mu powiedziec ze sie wypaliło;(2 tygodnie temy wyznaalam mu milosc w Egipcie..planowalismy wspolne zycie

To powiedz, że to jednak było za szybko, emocje, hormony, cokolwiek. Albo powiedz mu prawdę. Inna sprawa, że też chyba go aż tak nie kochałaś skoro do tego doszło, albo to prowokacja jakich wiele.

kochałam i kocham,nie jestem jednak wstanie wyjasnic dlaczego do tego doszlo

zostanę_bezczelnym_gnojkiem wy zdadzacie laami zwiekszą premedytacją kłamiąc prosto w oczy,wiec daruj sobie.Co gorsza my chociaz mamy wyrzuty sumienia wy nie odczuwacie czegos takiego

Nie generalizujcie, swoją drogą, też nie masz odwagi się przyznać, a nie mówienie całej prawdy w tym wypadku to to samo co kłamstwo.

dobrze ale ne zyje w tym klamstwie i nie zawracam mu juz głowy sobą

Cierp ciało jakżeś chciało... Żenada Dziewczyno... Nigdy bym Ci nie wybaczył czegoś takiego, nie ma usprawiedliwienia... Brzydzę się takimi niby zakochanymi dziewczynami, nie szanujesz tego co mieliście i tworzyliście razem. Lepiej mu nic nie mów, nie będzie cierpiał aż tak bardzo... Ale Was już nie ma, zniszczyłaś wszystko...

Gość olekzdarzycgdyglowa
Autorko, ale jesteś nie wporządku. Musisz mu powiedzieć. Czemu? Bo chłopak do końca życia będzie się obwiniał, że może mało męski był, że źle postępował z Tobą. Gdy pozna prawde i powiesz mu, że to było z gupoty będzie chociaż wiedział, iż to nie z jego winy. Pozdrawiam

ale on ma dziwne podejscie do tego ma poczucie honoru i dumy..gdyby byl inny powiedziala bym mu.Jak powiem tym bardziej pomysli ze czegos mi brakowalo ze jest malomeski.Teraz jak mu powiem to w ogole sobie pomysli ze zdadzilam i teraz kocham kogos innego

Gość trzeba było sie nie puszczac

Gość nie robisz tego dla niego
tylko dla siebie. Zeby zaoszczedzic sobie tego co bys uslyszala o sobie, tego ze stracilby do Ciebie szacunek, przestal kochac. A tak on bedzie pokazywal Ci jak Cie kocha, ze mu zalezy, bedzie Cie prosil i blagal o powrot badz wytlumaczenie. Jesli go zostawisz w takim stanie, bez wyjasnien to zrobisz mu o wiele wieksza krzywde niz jakbys sie przyznala. Ale nie oszukuj siebie- Ty chronisz smaa siebie nie jego. Kropka.

trzeba było sie nie puszczac-dzieki za zlotą uwage wniosek godny geniusza!!:Onie wppadlabym na to.. tylko ze juz za pozno musztarda po obiedzie

chronie siebie i jego.Ja i tak bardzo cierpie nie chce wiecej.On jest wybuchowy emocjonalny pozatym nawet bym się bała.Tak lepiej dla mnie i niego.Znam go na tyle i wiem o tym

Gość 3832326362
powinnas powiedzieć. Z szacunku powinnas byc szczera, moze wybaczy. Jak nie powiesz, to nigdy sie nie dowiesz. Powinnas powiedziec!

TAK - powiedz mu koniecznie...przynajmniej nie będzie miał poczucia winy, a i będzie ostatecznie szczęśliwy, że się od Ciebie uwolnił wreszcie... znienawidzi Cię na bank...zasłużyłaś na to!!!

Gość 3832326362
albo chociaz mu napisz, jesli boisz sie mu w oczy powiedziec

nie powiem mu tego napewno.Wiem ze mi nie wybaczy i wiem ze NIGDY sie o tym odemnie nie dowie.NIGDY nie sniose tego.Znam jego stosunek do takich stuacji

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gdybys go kochała to nie odeszłabys bez wytłumaczenia mu dlaczego to robisz, w tej chwili myslisz egoistycznie tylko o sobie a nalezy Ci sie za to powaznie oberwac, usłyszec to co on ma do powiedzenia

Gość trzeba było sie nie puszczac
Ciesze się ze cie uświadomiłam.. Wiesz nie rozumiem twojego żalu. Jakbyś myślała nie popełniłabys takiego głupstwa. Jak można zdradzać kochając druga osobę. I nei wiem po co tu napisałas myslalas ze ktos bedzie się nad toba litował i mowił jaka to jestes biedna. Jakbyś nie ćpała i nie chlała to byś sie i nie puszczała. A swoją drogą nic cie nie usprawiedliwia nawet używki. Nie dziwie się chłopakowi że sadzi ze go nie kochasz sama bym tak pomyslala.