Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anitawkozsz

rozstalam sie z chlopakiem 15 minut temu

Polecane posty

Gość anitawkozsz

:( mam dosc. jak nazie czuje nie tylko smutek ale i zlosc. wielka klotnia i koniec. jeestm smutna ale i zla dupek jeden. mam dosc. pewnie jutro, pojutrze bedzie gorzej. ehh :(

Gość Dorian 30 lat
choć siem pobzykać

Gość anitawkozsz
nie dogadywalismy sie od roku. wtedy mnie zdradzil. calowal sie z inna laska. wybaczylam ale nie zapomnialam. wrocilismy po jakims czasie. ale nie potrafimy sie juz dogadac. ciagle klotnie. moje czesto wypominanie. sprawdzanie. mialam dosc. dzis ostatecznie koniec. ehhhh

Gość anitawkozsz
chciałabym zapomnieć o wszystkim i wszystkich z jakimś miłym panem z ogronym penisem, minimum metr :classic_cool:

Gość pewnieeeeeeeeee
nie ty pierwsza nie sotatnia soe rozstals z facetem ni e ten to inny

Gość Holaolaaaaaaaa
ajj tez myslalam dzisiaj ze juz sie z chlopakiem rozejde,ale zadzwonil i przeprosil jak nigdy:D dalam mu ostatnia szanse. a wy moze tez jeszcze sie zejdziecie... my tez sie czesto klocimy,ze sie po dwa dni do siebie nie odzywamy ale pozniej wszystko wraca do normy.powodzenia:)

Gość anitawkozsz
to ostatnie to podszyw. ostatnio czesto sie klocilismy. widzielismy raz na tydzien bo on wiecznie nie mial czasu. klotnie ciagle. teraz juz koniec. nie zejdziemy sie juz.

Gość Holaolaaaaaaaa
tez z moim mialam taki okres ze widzielismy sie tylko na 2 albo 3 h i do domu,ale on w tygodniu pracuje na wyjazdach a na weekendy tak sie umowilismy ze pt on ma z kolegami a ja z kolezankami a soboty razem.

Gość anitawkozsz
a ile macie lat? ja mam 27 on 28. ja nie chce sie spotykac z facetem tylko z nim byc. zreszta klocilismy sie o wiele rzeczy. on mial pretensje ze go spraedzam, a ja nie potrafilam znow zaufac. ehh. nie zejdziemy sie. to juz koniec.

bezie inny... ja wierny byłem i i tak mnie zdradziła zona... ludzie rózne śa... wiernośc nie popłaca... a zaufanie to podstawa!

Gość anitawkozsz
widzisz. ja tez bylam wierna. samej mi sie nei podobalo to sprawdzanie go, ale nie potrafilam mu zaufac. do tego nadal klamal i krecil. ehh szkoda gadac., moze to i lepiej. moze bede miala szanse na ulozenie sobie zycia. a moze i nie :( ehhh.