Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naatiii

!!!!!!!!!!!!!!wyniki badan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość naatiii

witam , bardzo proszę!!!!! czy ktoś mógłby zinterpretować wyniki badania krwi co to oznacza i czy jestem chora ? do lekarza idę dopiero pojutrze ........ ob 12 norma 3-15 (wiec niby w normie)hemoglobine mam ok i reszta wyników też się mieści w normie ale bezwzględna liczbę średnich krwinek białych 1.3 norma 0,0-0.8 liczba dużych krwinek białych 8.7 norma 2.0 -6.9 rozmaz krwi -mikroskopowo pałeczki 0 norma 3-5 segmenty 76 norma 50-70 eozynofilie 1 norma 2-4 monocyty 1 norma 4-8

Gość jestem lekarzem
moze to wygladac niestety na bialaczke,mimo, ze hemogobina jest ok

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jaka białaczke??? zwykła infekcja i tyle

Gość Kangur z bagien
białaczka, haha, dobre sobie, ale ktoś popłynął. Fantazja kolesia widać nieźle poniosła.

Gość naatiii
białaczka ? hmmmmmm dodam ze czesto miewam zawroty głowy...... i jestem wiecznie zmęczona , miał ktoś podobne wyniki ???? co to może byc ....

Gość TEN LEKARZ MOZE MIEC RACJE
TO MOZE BYC BIALACZKA.MASZ JESZCZE JAKIES OBJAWY?

Z tymi białymi krwinkami tez tak mam i tez jestem ciągle zmęczona. Lekarz dał mi tabletki i powiedział, że to nic poważnego. Tylko trzeba troche pobrać. Także spoko. Nie słuchaj o tych białaczkach bo po prostu szkoda słów...

Gość naatiii
na ciele mam białe plamki od jakiś paru tygodni nie dużo ale sa ... sadze,że to od solarium bo po opalaniu sa bardziej widoczne ale pewnosci nie mam , jutro ide do lekarza , wiec sie przekonam aaaa i mam cienie pod oczami wczesniej nie miałam ich.... myślam ze to być może anemia dlatego poszłam skontrolować krew ale hemoglobina w normie......

Gość nnnnn27
zadna bialaczka, tylko stan zapalny..widac golym okiem

Gość naatiii
ciąża napewno nie - miałam miesiączke nawet za długo !!!! bo az 14 dni...... !!! stawy , zatoki, pęcherz,nerki ok - nic mi nie dolega....przynajmniej nic mi na ten temat nie wiadomo ... szkoda ze wizyty nie mam juz dzisiaj ...:/

Hej ! podwyzszony stan bialych krinek , to przewaznie stan zapalny, czesto jeszcze powinno byc zbadane OB, ja bym narazie nie matrwila sie zadna bialaczka, spokojnie poczekaj na wizyte u lekarza, pozdrawiam

Gość naatiii
ob 12 norma 3-15 (wiec niby w normie)

Gość naatiii
miał ktoś jeszcze podobne objawy do moich???????