Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja tu tylko cicho siedze

...mam pytanie

Polecane posty

tak sie zastanawiam dlaczego niektore kobiety maja cos takiego ze wszyscy mezczyzni na nie leca. nie jest to wyglad zewnetrzny ale cos innego, cos co mowi im ze ona jest extra i warto sie nia zainteresowac. nie wiem co to jest, jak to zdobyc albo nauczyc sie tego?

Gość jablko112234
idzie pewnym krokiem jest pewna siebie wystarczy

no tak kazdemu sie cos innego podoba ale i tak mozna zauwazyc ze sa dziewczyny kotre maja wieksze powodzenia niz inne i tak mnie zastanawia czy ktos moze to nazwac pewnosc siebie jest tym czyms, ale czy tylko to?

Gość caffe jesienią
ciekawy temat:) psycholog dobrze powiedział..ale 99% leci na długie nogi:P a jesli to nie wygląd zewnętrzny to co)?

nie, to nie jest wyglad zewnetrzny mialam kiedys kolezanke, ktora moze nie byla brzydka ale taka niezadbana, nie ubierala sie jakos seksownie, nie miala ani tylka ani cyckow a wszysycy faceci lecieli na nia. dlaczego wiec pytam? co ma w sobie takiego?

Gość kolekcjonner
kurwiki?

Gość shazz
kurwiki w oczach ma :D ot i cała tajemnica :D

Gość aaaaaaaaaabbbbbbbb
może dobrze flirtuje?

Albo, to że jedna się szanuje i flirtuje tylko z potencjalnym partnerem, a ta flirtuje z każdym, sprawia wrażenie łatwej? Nie wiem ;/

nie nie, to jest tak ze ona nawet jak nie chce to i tak ma grono wielbicieli tak poprostu ma przyciaga bardzo facetow faktem jest ze jest bardzo pewna siebie i moze to jest to?

Gość aaaaaaaaaabbbbbbbb
Pewność siebie też dużo daje, bo pokazuje, że nie walczy o uwagę, bo zna swoją wartośc, a czasem ludzie nas postrzegają takimi na jakich się wykreujemy

Gość fdfdffdd
ja tu tylko cicho siedze - to cos to wyglad zewnetrzny tzw seksualnosc i wcale nie chodzi o pewnosc siebie to jest sprawa parametrow wygladu, np idealne proporcje biust-talia czy cos takiego kobieca szczupla itd itd facet odbiera to jako seksualnosc widzac ja juz je chce nawet powstaly w pewnych kregach tzw punktacje a wiec sa to kobiety od 1-10 ale te punktacje sa zwiazane z wygladem a wiec to o czym piszesz to tylko odczucia zwiazane z ksztaltem ciala i wszystkich elementow wizualnych z facetami jest inaczej tzn tez jest punktacja ale okazuje sie ze nie jest to punktacja zwiazana z wygladem (a wiec inny parametr dla kobiety jest miara atrakcyjnosci ale dla faceta to co napisalem) ale zostawie to bo nie o tym temat

Gość ladna buzia:)ich kreci
moja siora jest piekna ale troszke przy kosci(ma przesliczny usmiech) jest niesmiala - pewnosc siebie odpada i ma zajebiste powodzenie, strasznie jej czasami zazdroszcze

Gość herbaciane róże
kurka no wlasnie nie wezmy ta moja kolezanke, chuda, bez cyckow, bez tylka, nie zadbana, moze jest wysoka ale ogolnie jak chlopiec wyglada... i naprawde moze miec kazdego

Gość ladna buzia:)ich kreci
no tak, bo wiele kobiet niepewnych siebie, swej wartosci i wygladu, odwraca sie na piecie, odwraca wzrok itd.

no wlasnie ten wyglad... mysle ze to nie jest to buzia no moze chociaz u faceta chyba wazniejszy bylby tylek, biust, nogi.. nie wiem otwartosc na facetow byc moze. ale czy mozesz opisac o co dokladnie w tym chodzi?

czym extra laska odpycha? jaka to jest extra laska?

Gość malinowa.mamba112
no właśnie, też bym chciała to wiedzieć

i zaden z facetow nie opdpowie??

Gość smerfetaaaaaaaaaaaaaaaa87
heh.... skąd ja to znam:) znam kolezankę która, która nie jest ani wysoka, nie ma 3metrowych nóg, ma nawet lekkąnadwagę, smieszne kędziorki i to lekko rudawe:D, do tegopraktycznie nigdy nie chodzi na obcassie itd iotd, ale faceici klejąsie do niej jak do miodu:) dlaczego? JEST PEWNA SIEBIE, nie wstydzi sie siebie, nie ma kompelków i uwielbia flirtowac z facetami:D wychodzi jej to nieziemsko:) do tego na imp rusza rewelacyjnie i ot sukces gotowy:D ja coprawda na powodzenie faectów nhie narzeka,ale znowu haruje nad sobą, siłownia diety zajecia po pracy, poprostu dam o siebie i codziennie powiedzmy ok. 1h posqwiecam sobie, Ona-mysle ze moze 1h ale w tyg:) nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie:D

sama sobie odpowiedz na nie jedna ma a druga nie ma to jest to coś czysta magia :p

dla ciebie śmieszne rudawe kędziorki dla mnie to piękne włosy o których marzę całe życie zapewne jest przebojowa nie martw się ty też znajdziesz swojego księcia z bajki a może jej poprostu zazdrościsz?

a ja bym chciala miec rude krecone wlosy :p ja wiem ze mi tego czegos brakuje i juz nie mam nadziei ze spotkam kogos kto sie we mnie zakocha i ze moge byc z kims szczesliwa. wczoraj znow mnie ktos olal... okazalo sie wszytsko zwyklym nic nie znaczacym romansem ;( chlip

Gość znam odpowiedz na pytanie
amerykanie przeprowadzili szereg badań, testów i doszli do wniosku, że kobieta której twarz przypomina twarz dziecka ma największe powodzenie. Chodzi tu o wielkośc oczu, ust, nosa....mianowicie proporcje tych elementow w stosunku do twarzy jeśli te propocje są podobne do proporcji dziecka tym bardziej staje sie kobieta atrakcyjna dla mężczyzny. Dziękuje za uwage:)