Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werererew

Poznalismy sie przezz neta a on....

Polecane posty

Gość werererew

Znamy sie od tyg. ponalismy sie na sympatti.Dzieli nas odleglosc.A on codiennie do mnie dzowni.Duzo rozmawiamy ze soba.

Gość werererew
Fajnie nam sie rozmawia.Ponzajemy siebie.I szukamy powaznego zwiazku.Cos na stale. Czy mozna sie zauroczyc w kims poprzez rozmwoy telefoniczne i gg?Teraz siedze i mysle o nim.

Gość sylwiaaaaaaaa27
fajnie

Gość hehe :D
Mozna sie zauroczyc, owszem. Ale szybk osie spotkajcie w realu, bo mamy tendencje do isealizowania soob po drugiej stronie kabelka, a pozneij jest rozczarowanie.

Gość Sylwek28wykrztalcony
sylwiaaaaaaaa27 - interesuje Cie takie cos? :)

Gość werererew
Spotkamys ie dopierook20 listopada bo teraz jest na wyjezdzie.

Można,można. Ja swojego faceta poznałam całkiem przypadkiem przez telefon.Pomylił się i zamiast do kumpla zadzwonił do mnie.Miło przeprosił i napisał mi wieczorem smsa.Odległość była spora ale od słowa do słowa zaczęliśmy więcej gadać.Były smsy,telefony,skype,gg.W pewnym momencie stwierdziłam,że jest dla mnie bardzo ważny,że może to głupie ale zakochuje się w jego charakterze i uwielbiam jego ton głosu,to jak mówi.Po kilku miesiącach(wcześniej wysłaliśmy fotki) spotkaliśmy się i to było to.Jesteśmy razem już prawie 6 lat,mieszkamy ze sobą i jest super :)

Gość Sam28
te związki na odległośc są nic nie warte

Gość werererew
ON JEST z mojego miasta ale obecnie przebywa w delegacji na 2 koncu polski.I wraca ok.20. na pare dni i znow wyjezdza. Cuzje ze z kazdym dniem jest mi bliszy.Plubilam go.

Gość poranna rosaaa
waniliowa mandarynka-> wow a pomyślec ze takie rzeczy tylko w filmach.. Fajnie szczęscia życze :) A swoją droga tez kiedys poznałam takiego jednego goscia przez internet. Z tym ze traktowałam go bardziej jako kolege a nie jako przyszłego partnera. Powiedziałam mu to w twarz a on się na mnie obraził, w sumie nie wiem dlaczego chyba dlatego ze byłam z nim szczera i nie robiłam mu nadziei. Do autorki jak chcesz to próbuj a nóż widelec się uda :)

Sam28-oj chyba nie wiesz co to miłość ;).Czasem nie można być od razu razem z pewnych przyczyn.Owszem takie związki często się rozpadaja ale jak już przetrwają to są mocniejsze niż "zwykłe"

Gość werererew
On za bardzzo sie napalil.Nie moze juz sie doczekac nasego spotkania. On mowi ze czuje ze nam sie uda, ze spodobamy sie sobie. Brdzzzo by tego chcial.

Real wszystko zweryfikuje.

Gość werererew
taka samo mu mowie.eby otem nie bylo rozczarwania. Ale jesli podoba mi sie z wygladu, fajnie nam sie rozmawia.Czy w realu moze byc inaczzekj,ze cosmi sie moze w nim nie spodobac?

Roznie bywa. Czesto zdarza sie, ze na spotkaniu nasz wykreowany wizerunek drugiego czlowieka nie pokrywa sie ze stanem fajtycznym. Po prostu klops i tyle. Dlatego nie warto sie angazowac. Nalezy trzymac dystans do takich wirtualnych znajomosci.

Gość werererew
Siedzze i mysle o nim.I brakuje mi jego glosu.Wiem ze jutro jak zawzsze ok.20 zadzwoni do mnie.

Gość poytrxd
dokladnie tylko real bo albo bedzie dobrze albo totalna wtopa

Gość werererew
To juzz bedzie moje 4 sotkanie z factem z neta.I kazdy z nich okazal sie taki jaki sobie wyobrazalam.Ale 2 mialo zony,Z 1 bylam rok.. Zobaczymy co tym razem bedzie.To w sumie 4 tyg. jeszcze.

A dlaczego to Autorko szukasz miłości przez internet, hm? Nie prościej w realu: na zakupach, w bibliotece, kinie?

Gość werererew
Nie bo jetem juz za stara.

Za stara? Na miłość nigdy nie jest się za starym. Ile liczysz wiosen?

Gość werererew
26.Ale mam dziecko wiec w realu ciezkomi kogos poznac.

26 i uważasz się za starą? Niektórzy twierdzą, że mamy tyle lat na ile się czujemy. Mam takie pytanie: jak zapoznajesz jakiegoś faceta przez neta, to przyznajesz się od razu, że masz dziecko?

Gość werererew
Zawsze od razzu o tym mowie.Bo nie ma senu tego ukrywac.

Nie obraź się, że o to pytałem, ale swego czasu próbowałem poznać jakąś kobietę przez neta i każda ściemniała na potęgę, bądź ukrywała fakty. Trafiłem na taką, co to niby była w separacji, a przyprawiała swojemu mężowi rogi. Inna z kolei lubiła przygody mimo, że miała męża i dziecko. Cóż, wiele bym jeszcze wymienił takich "porządnych kobiet". Krótko: posiadały magistra z hipokryzji stosowanej. Na szczęście poznałem w realu wspaniałą kobietę, która jest obecnie moją żoną.

Gość werererew
My jestesmy zz tego samego miasta i w nie dalekosiebie mieszkamy.Moze net pomogl nam sie odnalesc?

Być może... W każdym bądź razie życzę powodzenia.

Gość werererew
Ja tez mykam o 5 pobudka i do pracy.dobrnoc

Kolorowych snów :)