Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werererew

Poznalismy sie przezz neta a on....

Polecane posty

ja pisze z kims poznanym przez internet tez jest cudownie i przyjezdza za tydzien! moze jest moim idealem nie wiem.... narazie nie oczekuje nie wiadomo czego

Gość dfgdfgdfg
taaa zawsze tak jest poki sie kogos nie zobaczy na zywo.

Gość sympatyczna ... 25 śl
Witam :) Chciałam Wam napisać jak przez prawie rok toczyła (i nadal toczy) się moja "kariera" na jednym z najpopularniejszych portali randkowych. Kiedy na poczatku roku dołączyłam do grona samotnych mam postanowiłam założyć sobie konto na portalu randkowym ... Miło zaskoczyłam się odzewem i poznałam jego ... najpierw rozmowy potem spotkania - wszystko super ... niestety po pół roku stwierdził, że nie wie czy bedzie potrafił mnie pokochać i odszedł. Też sam wychowywał dziecko. Potem kilka nieudanych spotkań ... które kończyły się tylko na jednym spotkaniu ... było ich ok.5-6. Potem poznałam mężczyznę, który odpowiadał mi bardzo pod każdym względem, ale jego brak czasu i spora odległość, która nas dzieliła zabiła naszą znajomość po miesiącu :( I kolejny mężczyzna, który wydawał mi się ideałem ... Niestety związek przetrwał zaledwie 5 tygodni ponieważ nie potrafił sobie poradzić ze swoim rozwodem i problemami :( I teraz znowu szukam ... chociaż nie ... nie szukam ... ale ... chciałabym znaleźć kogoś kto mnie/nas pokocha ... cóż czas pokaże czy jest mi to pisane :) Wracając do tematu można się zauroczyć w kimś przez rozmowy :) Sama doświadczyłam tego co najmniej 3 razy :) ale nauczylam się też że nie warto sobie za wiele obiecywać ... nie angażować się za bardzo ponieważ w razie niepowodzenia smutek będzie większy ... Oczywiście autorce jak i innym życzę dużo szczęścia i powodzenia :) Szczęściu trzeba pomagać i nie zrażać się porażkami :)