Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szokxxxxxxxx

puszczające się mężatki

Polecane posty

Gość szokxxxxxxxx

To jakaś rzeźnia. Jestem na imprezie. Bawię się z kobietą już naprawdę intensywnie. Pieszczę jej biust i tyłek, ona pieści mój tyłek i nie tylko, gryzie mnie w ucho itp., mówimy sobie różne rzeczy na ucho i nagle przychodzi u niej chwila refleksji i postanawia mi wyznać, że jest mężatką i czy mi to nie przeszkadza, bo bardzo mnie pragnie. Co za porażka :/ A ja głupi szukam miłości i w nią jeszcze wierzę :/ Czy tak wygląda małżeństwo ludzi już we wczesnej 30-tce? Lipa.

Gość kolekcjonner
dobre pytanie ;-)

Gość SUPERMAŁŻONKAAA
haa to chyba jakies prowo bo żaden facet by w taki sposób nie napisał i by się nie żalił

Gość szokxxxxxxxx
Nie ruchnąłem. Wokół były piękne kobiety, które mogły nie być mężatkami, dlatego natychmiast zmieniłem front działań. Pozostał niesmak.

Gość szokxxxxxxxx
Zapewne nie odkryłem niczego szczególnego, tylko że nigdy wcześniej taka sytuacja nie dotyczyła bezpośrednio mnie i cóż wkurwiłem się :)

Gość do szok...
prawie wszystkie sie puszczaja a milosc nie istnieje obudz sie...ile masz lat?

Gość mąż Matyldy26....26
bo kobiety-polki to sa najwieksze na swiecie dupodajki

Gość do szok...
one sa porostu wyzwolone i namietne hahahhahahaha kiedys byly puszczalskie teraz to emancypantki

Gość szokxxxxxxxx
28 i powoli ostatecznie tracę złudzenie jakiejkolwiek ludzkiej przyzwoitości.

Gość ppppppppppppppf
no macasz dziwki w dyskotece a mowisz ze chcesz sobie ulozyc zycie - zejdz na ziemie, nie tedy droga

Gość Czapszon
one probuja usprawiedliwic puszczanie sie tym oklepanem tekstem, ze sa "wyzwolone" :classic_cool:

Gość buhaahahahaaaaaaaaaaaa
Obmacujesz się z obcą babą na imprezie i pieprzysz, że szukasz "miłości"? Ale się uśmiałam! :D

Gość szokxxxxxxxx
ppppppppppppppf jestes idiota/idiotka dobranoc wszystkim

Gość do szok
faceci usprawiedliwiaja ruchanie na boki meska natura wiec wszystkie strony sa kwita

Gość szokxxxxxxxx
bardzo dobrze ze sie smiejecie smiech to zdrowie natomiast dopisywanie sobie idiotycznych wnioskow do okrojonej ze wzgledow praktycznych opowiesci jest zalosne. milej nocki :)

Gość alduska
bo kobiety-polki to sa najwieksze na swiecie dupodajki do maż matyldy... bo sie im tacy mezowie patalachy trafiaja co nie potrafia ich nawet zaspokoic

Gość sushi barka
a ja szukam kochanka noc tylko seksownego kochanka no i lipa

Gość agniesiuuuuuu
mnie mezczyzni zonaci namawiaja zawsze na sex bez zobowiazan:( zapraszaja na piwo, ale dodaja ze potem hotel albo samochod - tylne siedzenie:(:O:O

Gość agniesiuuuuuu
szokxxxxxxxx 28 i powoli ostatecznie tracę złudzenie jakiejkolwiek ludzkiej przyzwoitości. wiesz, ja przestalam chodzic na dyskoteki i spotkalam odpowied(zial)n-i-ego mezczyzne swojego zycia, ktorego interesuje zycie, a nie wyrywanie lasek na macanie:O

Gość nie bo pietruszka
Cierpienia rozwodników Widziałam w czyśćcu także dusze, które zerwały Sakrament Małżeństwa. Dusze te związane są jakby ognistymi łańcuchami... chcą oderwać się od siebie, aby być swobodne, ale to jest niemożliwe. Im więcej chcą się oderwać tym bardziej cierpią... bo się szarpią... Cierpienie - to jest okropne! Gdzie jedna dusza się ruszy tam druga iść musi za nią. Widziałam inne osoby, które zerwały Sakrament Małżeństwa żyjąc w. rozpuście, popełniając grzech wiarołomstwa przez powtórne związki cywilne, nielegalnie żyjąc cudzołożyli ciągle popełniając grzech śmiertelny. Osoby te były w świętokradztwie. Dusze ich wtrącone były w takie otchłanie, że patrzyłam z przerażeniem i myślałam, że to dno piekła... panowały tam okropne ciemności. Pytałam, dlaczego są takie ciemności? Dlatego, że miały okazję przejrzeć, a były zaślepione bo i Kościół je nawoływał i wiedziały, że źle postępują... Dusze matek, które pozostawiły swe dzieci bez opieki i poszły za popędem zmysłowym dając zgorszenie swoim własnym dzieciom, tak samo i ojców, którzy nie opiekowali się dziećmi zostawiając żony z dziećmi na pastwę losu miały za to jeszcze dodatkową pokutę: - ciągle miały przed oczyma swoje dzieci, które przez złe wychowanie również poszły na rozdroże... widziały nie tylko swoje własne grzechy ale i grzechy swych dzieci, co sprawiało im, wielkie męczarnie... kryły się w czeluściach, aby tego nie widzieć, ale im więcej się ukrywały, tym więcej widziały swoje straszne zbrodnie... Najwięcej cierpiały kobiety, które przez swoją kokieterię i wyuzdanie zdradzały mężów a innych mężów odciągały od ich żon i ogniska domowego, mimo, że te rodziny żyły przedtem przez wiele lat w najlepszej zgodzie. Takie kobiety, które nazwać można diabłami a nie kobietami, które potrafiły rozbić ogniska domowe, cierpią tutaj najwięcej. Twarze ich, które były powodem do grzechu są powykrzywiane, istne karykatury! Nawet w tej chwili widzę takie dusze, są szpetne, że nie mogę rozeznać czy to szatan czy dusza, coś podobnego do szatana, Gdybym nie wiedziała, że to jest czyściec, gdzie oprowadza mnie Anioł, to naprawdę myślałabym, że to piekło. Słyszę jakieś krzyki, jakieś wycia. Lecę w przepaść najgłębszą, wydostaję się z niej i znowu lecę w tę przepaść. Pomyślałam sobie jakże straszną jest rzeczą wpaść w ręce Sprawiedliwości Boga. Widzę tu wielką Sprawiedliwość Boga ale i zarazem wielkie Miłosierdzie Boże, że dusze te nie są w piekle a to dlatego, że inne modliły się o ich nawrócenie. Najwięcej przebłagania wyjednały dusze ukryte, zwłaszcza w klasztorach klauzurowych, gdzie odmawiają sobie wszystkiego, nieraz nawet światła dziennego... tak samo dusze ofiarnej miłości, dusze pokorne, często służące, które w ukryciu modliły się o nawrócenie i wielkie ofiary ponosiły za dusze grzeszników. One to uratowały te dusze, że wybłagały im akty skruchy i żalu, że nie zostały potępione. Ta co dyktuje (ociemniała Siostra Medarda) błaga żyjące dusze, które tak ciężko grzeszą jak wyżej wspomniane, w Imię Boga Sprawiedliwego i w Imię Boga Miłosiernego - zaniechajcie tej drogi dopóki macie jeszcze czas. Nadejdzie chwila, że przez wasze grzechy cały świat będzie karany!

Gość gość
Chetnie umowie z mezadka. Prosze o namiary tel539512416 sms

Gość gość
To nic zlego mezadki sa idealne prosze o kontakt lub namiary539512416 sms

Gość wiaze hooye na supelki
puszczajacy sie malzonkowie jak wam zrobic jeszcze lepiej niz kochanka?

Gość tychy
Czy wolna, czy mezatka jaka to roznica sex to sex:-) a mezatki sa the best:-)

Gość tychy
Sushi barka a skad jestes?

Gość gość
Czesc ja zas szukam mezatki do dyskretnych sex spotkan ale bardzo trudno znaleźć