Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tommy))

Jakiś miły prezent?

Polecane posty

Gość tommy))

hej, prosze o pomoc. Chodze z moją dziewczyna od paru miesięcy, jesteśmy licealistami. zbliżają sie Jej urodziny, więc prosiłbym o mała pomoc: Kasia b. interesuje się biologia i medycyna, lubi oglądac dr. house'a, czytac ksiązki. lubi tez b. kolor niebieski lecz wiem że b. ciezko jest wybrac dla niej prezent, który mógłby sie jej w pełni spodobac, po prostu taka jest. Tak więc moja prośba do wszytkich pan i dziewczyn: jaki dla was byłby idealny prezent urodzinowy? Dodam tylko że bardzo prosiłbym o powstrzymanie sie od komentarzy typu 'urodiznowy numerek" gd6yz to nie jest jeszcze ten etap związku.

Gość tylko szukasz odskoooczni
Kup jej blekitna Alfe Romeo Mito ... a i numerek bedzie.

Gość hmmmmmmmmmm..
Hm kup jej zestaw dvd dr hausa albo sciągnij pirata zawic to w niebieską folie z robakami a kokarde zrob z żyłek od kroplówek. :)

Gość dbnmfdkg
Może jakiegoś szkieleciora oryginalnych rozmiarów? Ja bym była wniebowzięta, poważnie piszę.

Gość hmmmmmmmmmm..
i urodzinowy numerek :P

Gość hmmmmmmmmmm..
a tak na poważnie.. Jeśli cos do ciebie czuje i jest fajną dziewczyną nawet jak jej zrobisz samorobną laurkę bedzie się cieszyła. A jeśli koniecznie chcesz coś kupić to może coś z biżuterii jakieś delikatne kolczyki albo łancuszek :)