Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Moe_moe

Ważne zdanie do Was.

Polecane posty

Niech ludzie nie znający miłości szczęśliwej twierdzą, że nigdzie nie ma miłości szczęśliwej. Z tą wiarą lżej im, będzie żyć i umierać. Piszę to, ponieważ ciągle czytam na forum wątki p. "miłość nie istnieje", "miłości nie ma".

Gość poranna rosaaa
Miłość istnieje tylko trzeba otworzyć oczy i ją dostrzec...

Gość matka i mezatka
prawdziwa milosc to milosc matki do dziecka, a innej nie ma... moje smutne przeswiadczenie po latach malzenstwa

Gość matka i mezatka
prawdziwa milosc to milosc matki do dziecka, a innej nie ma... moje smutne przeswiadczenie po latach malzenstwa

Gość poranna rosaaa
dokładnie w tym jest problem--> co masz na myśli?

matka i mezatka Przykro mi, że masz nieciekawe życie uczuciowe, ale nie wypowiadaj się w ten sposób o czymś, czego nie znasz. Moe_moe Masz rację.

Gość matka i mezatka
ja tylko wyrazam moja opinie noetety dookola tez nie widze dajacych nadzieje przykladow

To, że komuś nie udało się raz, drugi czy dziesiąty nie oznacza, że nie uda się nigdy. I że nie ma miłości prawdziwej, szczęśliwej.

Gość matka i mezatka
ok,tylko chyba po "dziesiatym" razie najwiekszy optymista zwatpi ech sorry, tak bardzo chcialabym w to wierzyc ze to uczucie istnieje...na razie walcze z emocjami po rozstaniu wszystkim zycze milosci

Ja też życzę wszystkim. Ale prawda jest taka, że to się zdarza równie często jak zaćmienie słońca. No, może przesadzam.

Ja narazie w nią wierzę, bo życie mi udowadnia, że takowa istnieje. Mam nadzieję jednocześnie, że będzie mi to udowadniać cały czas i nie spadnę z tego obłoczka na ziemię.

Gość matka i mezatka
kurcze, moze mi tez sie kiedy uda tylko kto zechce babe z dwojka dzieci? moze mnie jeszcze zycie zaskoczy... tylko tym razem prosze o pozytywne zaskoczenia ;)

Czytając to forum miłość jawi się jako ciężka demencja, połączona ze zidioceniem i naiwnością nie znaną w świecie ssaków. Więc lepiej niech nie istnieje :D

Co jawi się tu na forum, to mam głęboko, bo to często się całkowicie nie pokrywa z rzeczywistością. :P