Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po dwodziestceeee

zmiany w ciele kobiety po 20 roku zycia. jak o siebie dbac ?

Polecane posty

Gość po dwodziestceeee

Dobry wieczór :) jakiś czas temu przestała być nastolatką, bez jakiś większych refleksji weszłam w 21 rok życia jednak ostatnio ogladajac zdjecia oraz przegladając się w lustrze zobaczyłam, że faktycznie jakieś powolne zmiany zachodzą otóż mi na pewno zmieniła się przemiana materii... zawsze byłam patyczek i każdy mówił zebym przytyła.... no i mi się przytyło... w brzuchu i to całkiem sporo niestety rece i nogi bez zmian, zauważyłam cellulit na udach oraz widzę znaczne pogorszenie stanu skóry. Jak nastolatka nie miałam żadnych pryszczy itp a teraz co jakis czas wyskakują mi różne rzeczy na twarzy wyprzedzajac złośliwych... mam inne problemy nie załamuje się i nie mam zamiaru skakać z tego powodu z mostu zdaje sobie również sprawę, że ludzie mają wieksze problemy np. są smiertelnie chorzy chodzi mi tylko o jakieś rady jak teraz o siebie dbać, co zmienic w swoich nawykach zywieniowych jakich kosmetyków uzywac co radzicie żeby za jakiś czas nie obudzić się zaniedbana ;P

Gość po dwodziestceeee
nic nie doradzicie ??

Gość wiekowa juz trzydziestka ;)
dziewczyno... o jakich zmianach ty piszesz??? aż tak szybko sie starzejesz??? po dwudziestce wygląda się najpiękniej bo WRESZCIE przechodzą problemy z wyglądem związane z dojrzewaniem. I wiem co mówię. Ja już wkrótce będę miała 30 lat i ... pomimo tego "wieku" wcale nie zauważam aż takich wielkich zmian w swoim wyglądzie typu zmarsczki itp. Nie wiem...moze to geny.

Gość po dwodziestceeee
cokolwiek to znaczy dziekuje ;p

Gość po dwodziestceeee
ja widze głownie z przemiana materii i neistety wiem, ze problemu skórne to odwrotnei niz u wszystkich jako nastolatka miałam zupełnei czysta skóre terazn neistety wagry

Gość po dwodziestceeee
najpierw wpisalam login dwudziestka czy jakos tak, ale byl zajety wiec zrobilam tak zeby byl jakis woly :)))