Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość caliste

powrót do stanu równowagi po kłótni/spięciu

Polecane posty

Gość caliste

jak długo po spięciu między Wami dochodzicie, że tak powiem do dawnego stanu równowagi sprzed kłótni/spięcia ?? 2 dni temu doszło między nami do spięcia i widzę, że w moim chłopaku do tej pory to siedzi...nie jest niemiły czy opryskliwy, ale widzę po nim że w nim to jeszcze siedzi, jak sie nie widzimy to nie pisze mi tak słodko jak zawsze to robił...Czy wg Was to normalne ? Jak powinnam się zachować wb takiej sytuacji aby było najlepiej ? Jak to u Was wygląda ? dodam, że zobaczymy się dopiero za parę dni :/

Gość Bhs27
Mój Księciunia potrafi mieć focha nawet przez tydzien.. ale to jest szczególny przypadek.... to dopiero wqrwiające

Gość caliste
a jak to wygląda u innych ???

Gość Bhs27
No to mnie pocieszyliście.. Matko! pół roku?! to ja juz bym miała innego :) szkoda życia na fochy, ale niestety ze swoim muszę być twarda bo chłopak za często uważa że jest Księciem z bajki... tak mnie czasem wqrwia jak nikt inny

mój ma focha 2-5 dni i mu przechodzi i wtedy jest w dupe miły i przymilny..ale co z tego jak ja przez te 2-5 dni dostaje swira ze sie nie odzywa suma sumarum zawsze wychdzi tak ze ja sie pierwsza odzywam

Gość caliste
ale w trakcie tych dni macie jakiś kontakt ? czy w ogóle cisza ? ;p bo nie wiem może jeszcze nie mam tak źle...mój do mnie normalnie odpisywał tylko bez takich czułości jak w dni kiedy było dobrze... :) więc chyba nie mam co narzekać...

mój mi funduje zazwyczj dwudniówkę :D, tzn. jednego dnia się pokłócimy, odzywamy się wtedy raczej w sprawach "formalnych" (pracowych, finansowych itp). Dość czesto zdarza się też wtedy tak, że któreś z nas wychodzi z domui wraca b. późno. Następnego dnia po takiej historii mój chłop zazwyczaj pyta, czy go jeszcze kocham i czy jestem jego, potem się przymila, kupuje kwiaty albo proponuje jakieś wspólne wyjście i tak w koło wojtek :D

Gość wspolpraca mojego meza
moj od razu sie odzywa i zawsze pierwszy, nawet jak moja wina:P