Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maly glod

spotkanie przyjaciółki z przyjacielem eksa

Polecane posty

Gość maly glod

czy miałybyście coś przeciwko gdyby wasza przyjaciółka chciala umówic sie z przyjacielem eksa. zaznaczam ze ona nawet nie wie jak on wygląda- poznali się na jakiejś imprezie gdzie było duzo ludzi, byłam też ja ( mojego byłego nei było). i on potem wziął od naszej wspolnej kolezanki jej numer telefonu. ona mowi ze gadała z wieloma ludzmi i jego slabo kojarzy ( wczesniej nie mieli okazji sie poznac)czuje się dziwnie, rozstałam się z chlopakiem niedawno tzn oboje zerwaliśmy ale ja to bardzo przezylam i mam mieszane uczucia co do tego zeby ona szła na randkę z jego najlepszym przyjacielem.. zle sie z tym czuje, o czym jej powiedziałam, ale nie wiem czy robei dobrze, przeciez to tak naprawde nie moja sprawa..ehh zauwazylam ze ona mimo ze go nie pamieta dobrze chyba chce isc i wiem ze zapyta sie mnie o to jeszcze raz badz pojdzie nic mi nie mówiąc.. nie wiem co mam o tym myslec..

Jak można mieć przeciwko spotykaniu się kogoś z kimś innym?:o A co ci do tego, egoistko? Co ma w ogóle piernik do wiatraka, bo nie pojmuję:o

Gość maly glod
Pewnie jestem egoistką , ehhh ale nic na to nie poradze ze tak czuje bo to moja najlepsza przyjaciolka z ktora widze się co 2 dzien a ona jego nawet nie pamieta. Jest tylu facetów, moglaby sobie odpuścić, tym bardziej ze zawsze negatywnie wypowiadala się o moim chłopaku a teraz chyba liczy się z tym ze będzie go często widywac skoro oni są dobrymi przyjaciółmi a ja po tym co mi zrobił mój eks nie chce go widywac a jej to nei będzie przeszkadzalo? I teraz już nie ma problemu ze będzie się widywac z tym jak to zawsze mówiła „ głupkiem? jeszcze wlasnie zrozumiałabym ze zna go, podoba jej się itd. a ona go nawet z tej imprezy nie pamieta.. Dziwnie się z tym czuje , ze nie może sobie odpuścić.. .i tez mam pretensje do siebie ze jest mi z tym zle..

Gość a ja cie troche rozumiem
tez bym sie czula dziwnie ale nic bym nie powiedziala, bo jednak nie masz zadnego prawa mowic jej z kim ma sie spotykac. ale rozumiem to, że po rozstaniu nie chcesz sie z nim widywac ani z jego znajomymi a twoja najblizsza przyjaciolka ma na to ochote.. ale nic nie zrobisz, obrazic sie czy byc złą tez nie bo nie masz argumentów...