Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość firliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Wezly chłonne u roczniaka

Polecane posty

Gość firliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Od jakiegos czasu martwie sie, ze u mojejcorci na szyi wyskoczyl powiekszony wezel chlonny, wielkosci tik taka (jak skreci glowe to widac). Bylam u lekarza podobno wszystko ok. Robilysmy tez krew z rozmazem. Ot, tak moze byc. No i niby wiem, ze tak moze byc, bo sama tak mam i zdrowa jka ryba jestem, ale sie martwie. Macam to swoje biedne dziecko po szyi co chwila. Dzis patrze, ze ma po drugiej stronie tez chyba leciutko powiekszony wezel chlonny (ale wiem tez ze moz miec od nawet idacego zabka, ale oczywiscie nabralam sobie do glowy). Czy to jest normalne?Czy powinnam sie martwic. Dodam ze ten wezel |(jeden i drugi) jest przesuwalnyi tak sobie mysle,ze pojawil sie po szczepieniu MMR

moze miec od idącego zabka, ale juz sobie nabrałaś do głowy i ze szczepionką Ci sie kojarzy :D dobrze że małej sie paznokcie nie łamią bo tez by bylo na szczepionkę :D a czy to jest normalne? - nie wiemy bo nie wiemy co małej jest, moze sie zaczyna infecja po prostu i węzły sie powiekszyły. idz do laryngologa albo do drugiego pediatry jak masz wątpliwości.