Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dosłownie porażka

Nie umyty facet w łóżku

Polecane posty

Gość soks
ona lubi takiego lizac po calym dniu ma 27lat i jest ladna

Gość dosłownie porażka
mi chodzi o niemytego faceta w łóżku bo jeśli chodzi o niemytego faceta po 10 godz pracy na budowie, lub nieświeżą panienkę złapaną na mały numerek też po całym dniu pracy lub w innych okolicznościach to to mnie nie dziwi, cały dzień jest trudno pachnieć fiołkami ale jeśli chodzi o konkretną sytuację łóżkową, gdy woda i mydło jest pod ręką to już tego właśnie nie rozumiem I chociaż napisałam w temacie o facecie to ogólnie kobiet też takich nie rozumiem

zgadza się - kobiety tez zapominaja o wodzie i mydle. Już nie wspomne o tym jak się spocą - masakra

Gość dosłownie porażka
mydło, czy inny środek myjący... nie o to chodzi! chodzi o to aby się myć, jak nie mydłem to innym płynem nie zaburzającym tej flory czy to jasne??

sugar kane-wpisz sobie jeszcze do swojego slownika w stopce:"skad" zamiast "s kond/z kond","blondynka" zamiast "bladynka" i moze do kompletu "japonki" zamiast "japAki",bo takie kwiatki tez sie tutaj pojawialy:P co do tematu,to najpierw powiedzialabym takiemu facetowi,zeby sie laskawie umyl albo lipa z myziania i tyle.Na szczescie maz dba o higiene:) ps.Sorry za offtopa na poczatku:P🖐️

Gość Arafatek69
Moja dziewczynka się nie myje i jakoś zyje:)

Gość eeeeehhhhh
moj facet po kazdej wizycie w toalecie sobie myje fiuuuuta...bo pomimo stazu 7lat nigdy nie zna dnia ani godziny...czesto robie mu lodzika jak gdzies jedziemy dlugo i sie nudze:)

Gość siemka warjaci
prawdziwy mężczyzna jest trochę ładniejszy od diabła i powinien śmierdzieć. wy to kochacie tylko się nie przyznajecie