Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama pewnej dziewczynki

podanie

Polecane posty

prosze o pomoc:( podajcie mi wzór podania o pisanie egzaminu w oddzielnej sali z góry dziękuję:)

Gość BARDZO WAŻNE PYTANIE
a dlaczego w oddzielnej ?????????

z powodu ADHD

Gość BARDZO WAŻNE PYTANIE
Ja myślałam, że ty jesteś dziewicą, a ty masz córke

proszę nie błaznowac:(:(:(

Gość a jaaaaaa
oj oj Zwracam się z prośba o umożliwienie mojemu dziecku ......... napisania egzaminu z ....... , który odbędzie się w dniu..... w oddzielnej sali spowodu choroby ADHD. dziekuje matka .....

dziękuje:)

Gość a jaaaaaa
prosze Mozesz jeszcze dodac, że rozwiązanie to będzie dobre dla komfortu ddziecka jak i nauczyciela

Gość MłodaMamusiaiKobietaWJednym
Hej, jestem mamą 6latka który poszedł rok wcześniej do szkoły- jest według mnie inteligentny juz gdy miał 4 lata zaczął liczyć, dziś zna wszystkie cyfry i mnoży, jednak ma problemy z pisaniem i oprócz tego nie zawsze udaje mu się dogonić klasę i np.zostaje mu pare szlaczków i rzędów literek do nadrobienia - jego wychowawczni zarzuca mu przez to adhd i w ogóle mam wrażenie,że go nie znosi ! Czy to,że 6latek czasem popłacze sie na lekcji bo nie nadąża za starszymi od siebie dziećmi można od razu nazwać adhd???

Gość baba ze wsi i miasta.
e chyba nie adhd. to raczej coś z dysgrafią.

Gość MłodaMamusiaiKobietaWJednym
pisać potrafi tlko nie nadąża za starszymi kolegami - np gdy oni kończą 5 linijkę on jest na 3, gdy pani go zmusza by szybciej sobie radził, on płacze ale nie sądze,że to adhd a ona tak !

to ona ma adhd:D idż do poradni i go przebadaj -utrzesz nosa tej niedouczonej nauczycielce:D

studiuje pedagogike i nie slyszalam zeby takie "opoznienie" bylo objawem ADHD. Choroba ta objawia sie brakiem zdolnosci koncentracji najczesciej a nie spowolnieniem. Pogadaj z ta pania i powiedz jej wyraznie ze syn jest zdrowy i zeby go nie poganiala. Jezeli nie skonczy czegos na lekcji to zrobi to w domu. A Ty cwicz z nim jak najwiecej :)

Gość MłodaMamusiKobietawJednym
do niewyrabiającej- pomóż mi ! powiedz czy to,że dzieciak np. popłacze się, jest najmłodszy w klasie, albo czasem też mu się zdaży jakoś nie dogania klasy to go dyskwalifikuje z bycia w 1 klasie??? bo on moim zdaniem nie jest głupi tlko ma takie problemy o jakich napisałam a pani straaasznie się czepia, dzwoni do mnie co drugi dzień, ja już niczym innym się nie zajmuje tylko jego szkołą, żyje w stresie przez to wszystko

Gość kozibonk
adhd to teraz odpwiedz na wszystko......a nie myslals,zeby dziecko ''opoznic'' teraz o rok, moze pozniej tez nie ebdzie nadazac ,niepotrzebny stres,niech chodzi do klasy z rowiesnikami

ja bym ją zwyzywała przez ten telefon i poszła do dyrektora szkoły ze skargą!

Gość MłodaMamusiaKobietaWJednym
ha! tylko dyrektor nielepszy, my się przeprowadziliśmy do małego miasteczka z miasta i tu mają swoje prawa :(

młoda mamusia idz z synem do poradni pedagogicznej i niech mu zrobia badania. jak beda w normie to pani moze sobie wtedy najwyzej podzwonic lyzka o talerz. a robilas mu badania dotyczace zdolnosci szkolnej jak szedl do pierwszej klasy?

Gość MłodaMamusiaIKobietaWJednym
No właśnie nie robiłam ale on wykazywał zdolności - tak jak pisałam liczył już gdy miał 4 latka teraz mnoży