Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość woosiula

Zaręczyny:)

Polecane posty

Gość baba ze wsi i miasta.
no i ? kontynuuj;)

Gość woosiula
Sory niechcący enter wcisnełam:) No wiec:) Mam 20 lat. Mój chłapak również. W styczniu skończy 21.znamy się od zawsze:) (przedszkolna miłość):) Oficjalnie jestesmy razem 3 lata. Bardzo się kochamy:) Rodzice oczywiście sie znają mieszkamy w tej samej miejscowości. Powoli myslimy o zaręczyach na początku przyszłego roku, a ślub gdzieś za 2-3. Jak myślicie czy to wcześnie?? Bardzo dużo razem przeszliśmy i wiemy że bedziemy razem na zawsze. Co o tym myślicie?

gratulejszyn i życzę szczęścia:D jedni muszą na nie czekać innych spotyka od razu;)

Gość Indra87
Noi git. Nie mozecie wiedziec, ze bedziecie razem na zawsze, ale skoro sie kochacie i tak dalej to sie zareczajcie, czemu nie?

Gość gospodarna kobieta 34
tak a po 3 latach rozwód bo mąz znalazł sobie kochanke albo zrobił dzieciaka innej

Gość f,jsflfj
Znam mojego narzeczonego od dziecka - mlodziencza milosc. Nasi rodzice sie znaja ... Oboje mamy 22 lata. Zareczylismy sie poltora roku temu i planowalismy slub wziasc 2/3 lata po zareczynach... Jestesmy nadal razem choc dopiero teraz zaczynam dostrzegac jego wady i to ze to nie ja jestem najwazniejsza w jego zyciu a przecierz najwazniejsza osoba w zyciu czlowieka powinien byc czlowiek z ktorym chce sie dzielic reszte zycia... Chyba to byl nie wypal z zareczynami... Dobrze ze tak szybko nie bralismy slubu... Mam czas NA PRZEMYSLENIE tego wzystkiego i Tobie tez tak radze - NIE SPIESZ SIE i poznaj go do konca , bo nie zawsze znajomosc od dziecka (jak w moim przypadku) daje gwarancje poznania czlowieka na wylot ;/

" i wiemy że bedziemy razem na zawsze. " skad to wiecie?? tak a po 3 latach rozwód bo mąz znalazł sobie kochanke albo zrobił dzieciaka innej siedżcie dalej w swoich norach i czekajcie na księcia ze bajki;););)

"tak a po 3 latach rozwód bo mąz znalazł sobie kochanke albo zrobił dzieciaka innej" -a niby dlaczego? jaki to ma związek z zaręczynami po 3 latach, w wieku 20 lat? Chcą wziąć ślub za 2/3 lata. Jaki masz problem? Trzeba się żenić koło 30-tki po 10 letnim związku?

jeśli się kochacie to super :))) gratuluję :) a czy za wcześnie? nie sądze, "kilka" lat temu byłabyś już starą panną :D a tak serio to nie wiek jest ważny a dojrzałość