Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martyna1987

Nie wiem jak zrganizować taki śłub pomocy...;)

Polecane posty

Gość Martyna1987
ewelka_rewelka faktycznie nie jest zła....nie spodziewałam sie takich cen na allegro...nawet jeszcze nie patrzylam wlasnie chcialam miec bardzo skromna zwyklą i prostą sukienke nawet bez welonu tylko kwiat we włosach

Gość Martyna1987
cycuszkijakmarzenie bardzo łądna a ile Ty z ania chcesz? ewelka_rewelka ta tez jest nie zła.....poszukam czas mam ale dzieki

sama nie spodziewałam się ze można kupić takie tanie suknie !! napewno różnią się od tych za 3 tys, ale jak ktoś ma mało kasy też może ładnie wyglądać! ostatnio widziałąm nieziemską suknie ślubną wktórej sie zakochałam!! koszttowałą ponad 7tys i za przymiarkę w salonie pani pobierała opłate 50 zł. dobre, co? :)

Gość gospodarna kobieta 34
nie o to chodzi. Tylko wy przesadzacie z tymi ślubami. Ślub można mieć pare zazy w życiu i wydaje mi się ,że ta zaciązona katoliczka powinna najpierw urodzić dziecko mieć czym go nakarmić i gdzie mieszkać. A potem martwić się o ślub. A twoja teściowa jak jest taka mądra to niech dopomoże do ślubu jak jej się chce tradycji

Gość Martyna1987
Hehe no niezle......dziewczyny dziękuje za rady poprawiłyscie mi humor...niestety musze juz lecieć takzże jeszcze raz bardzo wam dziekuje i pozdrawiam

Gość projekt ślub
Zapraszamy na naszą stronę, gdzie oferujemy Wam profesjonalną oprawę fotograficzną i filmową Waszego Ślubu i Wesela. Oferta ustalana jest indywidualnie w zależności od Waszych wymagań a ceny są naprawdę konkurencyjne. Wejdź. Zobacz www.projektslub.com Kontakt do nas jest na stronie internetowej.

Gość a ja cię zapytam
>dla mnie nie liczy sie slub cywilny tylko kościelny A dlaczego? Bo chyba nie z tego powodu że jesteś osobą głębokiej, prawdziwej wiary. Gdybyś wierzyła głęboko to nie byłabyś teraz w ciąży i nie mieszkałabyś z narzeczonym przed ślubem. O co więc chodzi?

Gość Martyna1987
Dla mnie jest to ważne pod względem takim:Jeżeli mam komuś wyznać miłośc i że nie opuszcze tej osoby aż do śmierci to przed Bogiem a nie przed jakąś babą w urzędie która wręczy mi papierek.

Gość az razi w oczy
autorko czesc pieniedzy przeznacz na slownik ort:O

Gość aaaaaaaasssss
oj mloda glupia gaska:O ksiadz tez ci wreczy papierek i tez przed jakims ksiedzem w sutannie bedziesz milsoc wyznawac:O oj kurwa wielka katoliczka ...nie zapomnij 10 metrowego welonu ( jak na dzieciata przystalo):P

Gość Martyna1987
Jestes głupia jak but...tak przed księdzem nie przed ołtarzem i Bogiem no tak bo kościół to instytucja jakiegoś idioty księdza który od idiotycznych ludzi kase tylko zbiera...ha ha ha pomyśl najpierw a potem pisz takie bzdury!!!

Gość aaaaaaaasssss
a jaka z ciebie katoliczka jak nogi rozkladasz przed slubem i dzieciaka bedziesz miec????????? co podstwowych zasad ciezko przestrzegac :o obludna hipokrytka z ciebie!!!!!!! ps. zawodowke skonczylas zaocznie ?, bo taki byki walisz ze :O:

Gość Martyna1987
Nie będe wdawała sie w dyskusję bo to nie ma najmniejszego sensu życzę powodzenia.

Gość Martyna 1987 nie słuchaj zawis
zawistników! Jeśli jesteś wierząca, masz prawo do ślubu kościelnego - to kwestia Twoje sumienia. Popieram, że przysięga przed Bogiem to zupełnie coś innego niż papierek z urzędu. I co z tego, że dziewczyna jest w ciąży? Dobrze, że jest płodna i że nie decyduje się dla swojej wygody na aborcję, wy mościepanki z jasnogrodu. wszystkiego najlepszego dla Młodej Pary i zdrowego dzidziusia Wam życzę :) Agata

Gość Martyna1987
Dziękuje Agato świetnie to ujełaś.....i rownież życzę wszystkie najlepszego;)

Gość imprskado rana
jestem w stanie zorganizowac wam cała impreze za 5.500 na 35 osob plus 1000zł

Gość ja miałam 2 śluby
z pierwszym mężem mieliśmy duże wesele no i po dwóch latach małżeństwo się rozpadlo. Po pięciu latach poznałam fantastycznego faceta zaszłam w ciążę i nie chciałam właśnie brać ślubu żeby nie było gadania " zaszła w ciąże to i ślub bierze" postanowiłam, że poczekamy ze ślubem aż się dziecko urodzi. Jak się mały urodził wpadliśmy na pomysł zrobienia chrzcin i naszego śłubu w jednym dniu. Mały miał 5 miesięcy kiedy odbył się chrzest i ślub :) my mieliśmy ślub w USC po ślubie odbył się chrzest w kościele naszego dziecka. Po chrzcie pojechaliśmy na obiad, tort do restauracji była najbliższa nam rodzina. Póżniej mieliśmy świetną sesję zdjęciową w plenerze. Cała impreza była skromna i kameralna i naprawdę nie zamieniłabym jej na żadną inna.