Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anitka88

Problem z facetem

Polecane posty

Witam,mam chlopaka od 5 lat,mieszkamy razem.Niestety czesto sie klocimy,a nasz zwiazek zaczal byc nudny,nie mamy zadnych planow typu slub itd.Mojemu sie nigdzie nie spieszy :( Pewnego dnia na mjescie spotkalam kolege Z technikum,bardzo mi sie wtedy podobal,teraz rowniez,napisalal do niego na gg,ja rozstalam sie z moim ale tylko na kilka dni,wtedy temu mojemu koledze o tym napisalam,gadalismy bardzo dlugo o zwiazkach i nie tylko.Po pewnym czasie ja zamilklam a on pisal co u mnie,to mu napisalam ze wrocilam do bylego,i od tego czasu ja sie tylko ciaglw do niego odzywalam.Zawsze odpisywal,zaczelam coraz bardziej sie w nim zadluzac,ale ostatnio zamilkl i w ogole mi nie odpisuje na gg dlaczego ???Dla niego bylabym sklonna zakonczyc moj zwiazek ale chyba mu nie zalezy skoro sie nie odzywa :( mojego numeru gg chyba nie skasowal skoro widze jego status i to ze jest ciagle dostepny?

Gość abaczek18
może to tylko chwilowy kryzys

Widział, że skoro wróciłaś do byłego, to Ci na nim zależy i odpuścił. Mądry facet.

a mi sie wydaje ze koles ma glowe na karku... skoro jestes zajeta to nie zawrca doopy!! Wielki plus dla niego!

jak widac jak sie nie ma czegos konretnego do powiedzenia to sie pisze o bledach ortograficznych.... oj Ewa.... zenada :O

Gość piszesz jakieś durnoty
niby czego chcesz ? zarywasz do jakiegoś gościa bo się znudziłaś obecnym związkiem....potem piszesz mu że nadal jesteś z partnerem a teraz dziwisz się że on cię olał ? a niby czego oczekujesz ? on był dla ciebie odskocznią od nudy i pewnie tak samo ty byłaś odskocznią od nudy dla tamtego.... masz czego chciałaś, chciałaś by ktoś poważnie traktował laskę która nawet poważnie nei traktuje swojego związku ? a co masz na myśli pisząc że się "zadłużasz" ?! rozmawiając na gg wpadłaś w długi ? do szkoły dziewczynko

to pisałam ja, ewa 33

pustostan to reprezentuje swoim postem autorka tematu zgadzam się z Ewą 33 i zaprzeczam jakobyśmy były tymi samymi osobami.....ja jestem od niej starsza o 3 lata

Gość ewka ma 39 lat
i jest gupia jak but :classic_cool:

no to ok, ale oni i tak myślą że jesteśmy tą samą osobą, to nawet śmieszne

Sory dziewczyny za bledy,pisze z telefonu,dlatego takie bledy.Macie racje,tym co napisalyscie,tylko czemu mi nie napisal,ze nie ma sensu dalej ciagnac tych rozmow :( tylko z dnia na dzien przestal odpisywac