Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielce zafrasowany facet

Moja dziewczyna nie chce sie odchudzac i nie chce nawet o tym slyszec

Polecane posty

Gość 5433089549568ke
ale gadacie:P i co jakby wasz facet przytyl ponad 20 kg wsyztsko byloby po staremu? hahahah niewierze:P hiporyzja:P zeby z kims sypiac musi nas pociag fizycznie a nie z obowiazku bo ejstesmy razem:. rozumiem kolesia w 1-00%

"pie**olenie, że nawet jak będzie ważyć 100 kg i ledwo będzie mogła d**e podetrzeć, kochac ją trzeba, bzdury" no dokładnie o to chodzi, ze to smieszne

Gość cokolwiekja
piszecie, że powinien ją kochać za charakter, a nie za wygląd i najeżdżacie na biednego chłopaka zupełnie moim zdaniem bezpodstawnie. do jasnej cholery, przecież wyraźnie chłopak pisze, że jego dziewczyna przytyła i że zmienił jej się charakter. czy jak była szczupła i atrakcyjna, wrzeszczała na niego, kiedy proponował jej wypad na basen? raczej nie. zresztą, seks jest jednym z najważniejszych elementów wiążących w związku, jak tu zaczynają być problemy, to i problemy będą wszędzie indziej. nie mogłabym być z osobą, której nie można w ogóle zwrócić uwagi, która o siebie nie dba - dobrze przeczytałam, że woli wyjść na pizzę niż na basen, więc woli się obżerać niż chociaż pomyśleć o swoim wyglądzie - i z którą najmniejsze sprzeczki kończą się krzykiem. uciekaj od niej. może to jej da jakąś motywację, żeby zmienić swoje zachowanie.

wielce zafrasowany facet => Rzuć ją w pizdu będzie tylko gorzej. Ten typ tak ma. Dupy sie ruszyć nie chce, bo jak facet złapany to na zawsze i musi kochać zawsze, czy to się mu kołki na głowie ciosa, czy tyje jak świnia. Nie oszukujmy się: baba nie dba o ciebie i nie szanuje cię. Nie chce być dla ciebie jak najpiękniejsza. Ona, kolego, ma pretensje, że to nie ty przyjmujesz na siebie wszystkie wyrzeczenia w związku i że czegokolwiek od niej wymagasz. Też kiedyś taką miałem. Nieważne ile czekasz i jak cierpliwym będziesz - to się nie zmieni. Pomaga tylko terapia szokowa. Rzuć w pizdu.

Gość kasia 97898
Myślę, że Twoja kobieta nie wygląda ażtak źle. Gdybys ją zobaczył po porodzie, to mógłyś narzekać, a tak kochaj ją dopóki jeszcze nie jest w ciąży.

Gość cokolwiekja
haha a jak zajdzie w ciążę, to przytyje kolejne 15kg :D

Gość mllllllll
Mi sie kiedys udalo przekonac kobiete, zeby zaczela sie odchudzac, chociaz poczatkowo tez nie chciala o tym slyszec (wazyla 70kg przy 175cm, a poznalem ja jak miala 57kg). Schudła 8kg. Teraz znow przyszlo jej 3, to sama juz chce sie wybrac na fitness. Cierpliwosc, delikatnosc i wytrwalosc, w to sie uzbroj.

Gość kasia 97898
W ciązy zapewne przytyje ale to jest normalne, bo przecież dziecko rośnie. Jak dla mnie to kobieta z nadwagą ma ładniejsze ciało, od kobiety po porodzie.

Gość cokolwiekja
chodzi mi o to, że jak kobieta nie dba o siebie przed ciążą, to nie ma co liczyć na to, że po ciąży wróci do dawnej wagi, jak jest leniwa i nie dba o siebie, to nie będzie dbała też po porodzie.

Gość bhjuigh
Ku....mać co wy z tymi ciążami! Znam wiele kobiet które po ciąży wyglądają tak samo! Wystarczy się nie obżerać i ruszyć du....pę ! Waga w 99% jest zależna od nas samych. Wystarczy chcieć..

Dobrze utrzymane, wysportowane ciało nie rozpada się po ciąży. Grube baby wyglądają fatalnie. 21 kilo więcej ... :o

Gość kasia 97898
Co z tego, że w ubraniu wyglądam super a jak je zdejmę to tylko flak na brzuchu i rozstepy? Flaka nie umiem już od dwóch lat usunąc.

Kasia ,co ty za bzdury pleciesz ??? Po porodzie cialo wraca szybko do normy(w wielu przypadkach) Kobieta powinna o siebie dbac ,chocby dla samej siebie .Nie dziwie sie Autorowi topiku

Gość kot13
może bierze pigułki antykoncepcyjne? one często dają taki efekt.

Gość patryszczak2
Wiesz co ,zawsze mozesz pozwolić jej na takie odchudzanie,ale ja na Twoim miejscu poleciłabym jej np. takie miejsce http://www.aqua-aerobik.pl/ aby nie poczuła sie dotknieta ze na siłe chcesz zeby sie odchudziła,tylko aby zobaczyła jak fajnie jest połaczyć przyjemne z pożytecznym.