Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiaposja

proszę o przetłumaczenie

Polecane posty

Gość misiaposja

wysłałam do kogoś e-mail i dostałam taką wiadomość,nie wiem co to znaczy i czy e-mail dotarł do odbiorcy:This is the Postfix program at host moh1-ve1.go2.pl. I'm sorry to have to inform you that your message could not be delivered to one or more recipients. It's attached below. For further assistance, please send mail to If you do so, please include this problem report. You can delete your own text from the attached returned message. The Postfix program

Gość kozibonk
to jest po angielsku

Gość w kropce jestem.....
ze twoja wiadomosc nie dotarla do adresata i mozesz albo wiadomosc skasowac albo wyslac jeszcze raz. Zazwyczaj sie dzieje tak gdy ktos ma skrzynke na full......zapelniona

Wiadomość, którą wysłałaś nie została dostarczona.Zobacz czy wysłałaś na dobry adres, bo może coś w adresie pomyliłaś.

Gość misiaposja
a dlaczego mam spadać?

Gość w kropce jestem.....
To jest Postfix program u gospodarza moh1-ve1.go2.pl. Współczuję musieć informować cię że twoja wiadomość nie mogła być dostarczona jednemu albo więcej odbiorców. Podczepiło. Dla dalszej pomocy, proszę wysyłać pocztę jeśli robisz tak, proszę załączać ten raport problemowy. Możesz wykreślać twój własny tekst z załączonej zwróconej wiadomości. Postfix program

Gość misiaposja
ok,bardzo dziękuję,pozostaje mi wysłać list polecony,to była ważna wiadomość i muszę miec potwierdzenie dostarczenia