Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wspolpraca mojego meza

Gdzie w internece kupic fajne ubranka dla dzieci?=

Polecane posty

Gość fifunka11
Dla swoich dzieci ubranka kupuję w 51015, pewnie wszystkim dobrze znanym :) Mają rzeczy naprawdę dobrej jakości, skompletowalam u nich kilka miesięcy temu cala wyprawke dla noworodka, kupuję też rzeczy dla przedszkolaka. Odpowiadaja mi przede wszystkim ich spodnie i kurtki. No i jest tanio, a na dostawie nigdy sie nie zawiodlam.

Gość gość
Wyprzedaze w smyku i 5 10 15. Ceny wtedy atrakcyjne, takie jak w pepco. Kupuje na zapas, kolejny rozmiar na wyprzedazach.

Gość gość
ubranka niemowlęce nasze Polskie firmy bawełna 100% ubranka Dartomik,J.M.jakość ta sama co PINOKIO .Duży wybór całych kolekcji od czapeczki po niedrapki +rożek . maluszek62

Gość gośćll
Ja kupuję na Aliexpress

Gość gość
Oryginalne ubrania znajdziecie tutaj: http://ladystump.com/ Super jakość, wszystko polskie! Takich rzeczy nie ma nigdzie!

Gość Olek_ZG
Ostatnio Denley.pl wypuścił kolekcję dziecięcą. Do tej pory Kupowałem tam ubrania dla siebie, bo to był sklep z odzieżą męską. Teraz czasami dopieram jeszcze coś dla dzieciaków. Ciuszki są w dobrej cenie i dobre jakościowo. Dla nas wystarczy ;)

Gość gość
od siebie poleciłbym chyba 5-10-15, zajrzyjcie sobie na stronę, można tanio złapać całkiem ładne i tanie ubranka http://kieruje.ml/72069

Gość mamma85
Ja kupiłam bawełniane t-shirty za śmieszne pieniądze na http://sklep.befado.pl/ Szukałam tam butów, ale okazało się, że sprzedają też ubranka.

Gość gość
Ja kupuję przez neta w sklepie Carry. Przywiozą do domu, nie trzeba biegać do galerii w weekend.

Gość gość
O tak, carry jest super!

jak online to zdecydowanie PSOTY.com - fajne ceny i jakość :D a stacjonarnie to tylko i wyłącznie Pepco!

Gość gość
Ja kupuję w smyku, 5 10 15, 4F, C&A, Reserved i czasami Cocodrillo chociaż ten ostatni to rzadko gdyż jakością się nie różnią od pozostałych sklepów a ceny są wyższe... Ale jeśli czasami coś się trafi to kupuję. Zawsze kupuję ubrania na promocjach końcówkach kolekcji o jeden numer większe na przyszłość.

Gość gość
Ja zamawiam od lat w DOMILOVE.com.pl Te ubranka i cała kolekcja dla dzieci jest poprostu BOSKA! Dziewczynt projektuja i wykonują tak jak chcesz-do tego wykonuja haft na Twoje zyczenie.

Gość gość
Ja często zaglądam na stronę https://modest.selino.pl Mają tanie rzeczy i przede wszystkim inne rzeczy niż w sieciowkach

Gość gość
Osobicie polecem Kaola-Kid https://www.kaola-kid.pl Kupuję tam od dłuższego czasu i powiem wam jedno - ubrania nie do zdarcia przez dziecko.

Gość Alinka

Ja najbardziej lbię sklep www.nicponkids.pl bo mają ubranka dobre jakościowo w przystępnych cenach, a na stronie często są fajne promocje więc spokojnie można wyłapać coś fajnego 😄 Jeśli o mnie chodzi to w większości rzeczy własnie kupuję w sieci 🙂 

Gość Waldemarek

Jeżeli chodzi o bodziaki to zamawiamy tutaj: moocha.pl 

Towar zawsze dobrej jakości przychodzi a to najważniejsze.

Gość Gość

Aktualnie dla większego niemowlaka (10 miesięcy) kupuję w H&M (jakość na 5), Cocodrillo (jakość na 5), 5-10-15 (jakość na 4,5). Reserved trzeba zobaczyć na żywo, bardzo nierówne jakościowo.

Podobnie jak poprzedniczki kupuję na wyprzedażach o rozmiar, dwa do przodu.

Ze stacjonarnych bardzo polecam Lidla.

Pepco potrafi mieć fajne wzornictwo, ale jakość to tragedia! Body po kilku praniach wyciągnięte we wszystkie strony, wyglądają jak po trójce dzieci. Bawełna bardzo cienka i jakby poszarpana. Czasami kupię na jakąś okazję, np. na święta leginsy z reniferami za 10 zł, ubierze kila razy i nie jest żal.

Gość OnaOnomatoPeja

Zobaczcie tez aukcje na allegro, świetne dla najmłodszych ma Nietylkozabawki.pl  - od paru miesiecy tam kupuje zabawki i nie tylko dla swojego dziecka. 

Gość Agnieszqa

Ja również jakiś czas temu natknęłam się na jedną z firm które zajmują się produkcją. Wszystko jest z polskich dzianin nawet jak poprosiłem o certyfikację to mi przesłali. Powiem szczerze pomimo mojego sceptycyzmu po kilku praniach naprawdę jestem mega zadowolona.  

www.petitpepe.pl