Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwonkka22

kapela góralska

Polecane posty

Gość iwonkka22

Witam!Poszukuje kapeli góralskiej na wesele które odbędzie się w Lublinie 17.09.2011,czy ktoś może mi polecić jakąś fajna kapelę?

Gość gtdfgtdrftg
ja na swoim miałam kapele pogórzańską z okolic nowego sącza

Gość gtdfgtdrftg
z tymże teraz dojrzałam datę ślubu, oni mają zajęte dwa lata do przodu:(

Gość Baciar gór
Znam duzo kapel góralskich i zespołów napisz do mnie na meila do pogadamy jak jeszcze potzrzebujesz zespołu góralskiego grajacego całe wesela a oprucz tego kapela góralska tradycvyjna Dabling19@interia.pl

Gość Mika kitkaa83
A tak na marginesie to Wataha nie jest z Nowego Targu.....:/

Gość Kapela góralska
Witam. Jesli jest pan/i dalej zaiteresowany/a jestesmy kapela góralską z Podhala. Możemy zaoferować państwu oprawę muzyczna (instrumentalno-wokalną) imprez typu: koncerty, wesela, oprawa muzyczna ślubu, różne imprezy okolicznościowe, wieczorki przy muzyce góralskiej oraz w restauracjach czy tez hotelach itp. Gramy muzykę Karpat (Słowacja, Węgry, Rumunia, Podhale) oraz posiadamy bardziej znany repertuar. Gramy w składzie 3 lub 4 osobowym (skrzypce, altówka, akordeon, kontrabas). Możemy również zrobić jakieś wspólne projekty z innym zespołem itp. Cena jest zawsze do uzgodnienia (rodzaj i czas trwania imprezy oraz odległość). Posiadamy własny transport i możemy dotrzeć w każde miejsce w kraju. Możemy udostępnić również swoje nagrania. Nasz Email muzykapodhale@gmail.com

Ja moim dzieciom na wesele zafundowałam w góralskim stylu kapelę guralska która świetnie się wywiązała ze swoich obowiązków. poproadzili wyprowadziny, oczepiny i zabawy na weselu, mają swojego wodzireja który jest jednorazowy;) Nie pamiętam dokładnie nazwy ale mogę podać numer 513 058 937

Gość gość
jak tak już o kapelach mowa, to wspaniała kapela była w restauracji siuchajsko na naszym weselu

Niezapomniane Wesele tylko z Kapelą Góralską HAJDUK ze Szczyrku! Oferujemy oprawę muzyczną w domu Pani Młodej oraz Pana Młodego, oprawę muzyczną ceremonii ślubnej oraz granie podczas składania życzeń Młodej Parze! Dodatkowo wstawka góralska na sali oraz oczepiny po góralsku - zabawy , konkursy góralskie- cięcie drzewa, granie na trombicie,jazda na nartach,wbijanie gwoździ,wałek, nauka tańca zbójnickiego- dostarczą gościom weselnym niesamowitych wrażeń. Nasze doświadczenie pozwala zagwarantować, że spotkanie z nami utkwi na długo w Waszej pamięci i pozostawi wiele miłych i radosnych wspomnień oraz przybliży niespotykaną nigdzie na świecie Kulturę Góralską.