Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielbiciel kobiet

kiedy wróci moda na gorsety

Polecane posty

zakryte tez dyndaja, musialabym je unieruchomic w jakims lateksie, a to mi sie nie widzi :P

a widzisz ja o łące pomyslalam i nawet tak ladny obrazek mi wyszedl, dyndajace obiekty, kwiatki, pszczółki, maj

Gość n j mn hghjh
co oni kurwa z tym bdsm czy gorsety facetom kojarzą sie z pejczami kajdanami i waleniem w ciemnej piwnicy przywiązanej do rury laski !!!!!??????? Łooooooooooooo matko co za gamonie. A czy widzicie piękno kobiecego ciała ubranego w gorset czy jakąkolwiek sexy bieliznę. Nawet niezbyt ładna kobieta ubrana w sexy bieliznę jest pociągająca choćby tylko i wyłacznie jako obiekt seksualny ale jest. 95 procent facetów to wzrokowcy i znakomita większość bardziej podnieci się partnerką ubrana w sexy gorsety z pończochami czy jakiekolwiek inne tiule i koronki niż całkowicie nagą. To jest magia bielizny. Ps. Jestem facetem i solidaryzuje się z autorem tematu. Drogie panie jakkolwiek siebie oceniacie w pięknej bieliźnie jesteście piękne i basta.

Ja bardzo lubię nosić gorsety. Są bardzo seksowne , a przy tym wyszczuplają i moja figura lepiej w nich wygląda.Dużo ładnych gorsetów ma w swojej ofercie Krisline. Czytałam ostatnio, że moda na gorsety powraca:)

No nie wiem...jak o tym gadałam ostatnio ze znajomymi ( płci męskiej) to wszyscy byli zgodni, że gorsety są bardzo sexi. Jasne, część facetów w ogóle nie lubi kobiet w ubraniu i krytykuje wszystko co chociaż trochę zasłania kobiece ciało , ale chyba nie do takich mężczyzn chcemy dotrzeć ;)

Gość annula80
moi drodzy chciałam wam polecić kurs uwodzenia. Dobrych metod podrywania, i przede wszystkim skutecznych, można się nauczyć w Wyższej Szkole Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego. Od czasu skończenia kursu wiele się zmieniło w moim życiu. Stałam się bardziej otwarta i pewna siebie w kontaktach z mężczyznami. Jeśli ktoś byłby zainteresowany, podaję adres szkoły www,wyzszaszkolauwodzenia,pl

Gość gość
mam nadzieję, że nigdy