Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielbiciel kobiet

kiedy wróci moda na gorsety

Polecane posty

Gość wielbiciel kobiet

i czy w ogóle wróci :( . Mam znajomą która namiętnie nosi gorsety . Wygląda w nich szałowo i cholernie sexy . Moja obecna pani i wiele poprzednich gorset uważa za ekstrawagancję a szkoda. Kobiety zróbcie jakąś akcję czy coś zacznijcie je promować. Wyglądacie w nich bosko.

Gość hot rabbit
Czy chodzi Ci o takie gorsety, jakie nosiły kobiety w dziewiętnastym wieku?

Gość generał Custer u źródeł Nilu
poszukaj sobie miłośniczki bdsm ;)

Gość hot rabbit
Rozumiem, że do baraszkowania w łóżku mają kobiety zakładać taką bieliznę? W upalny dzień byłoby w takim gorsecie niezbyt przyjemnie. Generale, co wspólnego ma taki koronkowy gorset z BDSM?

Gość wielbiciel kobiet
nie zaglądam znajomej pod bluzkę, po prostu jak ją rozbieram do seksu to widzę

Gość wielbiciel kobiet
mam na myśli taki http://diores.pl/michelle-koronkowy-gorset-p-4903.html czy też taki http://diores.pl/gold-martina-gorset-p-4479.html czy one są niewygodne !? Wśród znajomych pań (chyba ze trzy się znajdą które noszą ) to wiem że na fitness nikt go nie załaoży ale do pracy w biurze dlaczego nie a tym bardziej na randkę czy inny wypad . Poza tym kobiety robią o wiele dziwniejsze rzeczy dla facetów nieprawdaż.

Gość generał Custer u źródeł Nilu
nie miałem na myśli tego rodzaju gorsetów, tylko takie bardziej zaangażowane :D

Gość hot rabbit
Na rozbieraną randkę, może się nadają.

to bzykasz obie? jak tak to nie narzekaj masz różnorodność :P jedna z gorsetem druga bez:P

Gość niezalogowana furgonetka
ruchasz znajmomą??? a masz dzowczbyne, cham z Ciebie

Gość hot rabbit
Tylko kobieta powinna być do czegoś takiego zgrabna, szczupła i z dużym biustem. Zapięcie pasa do pończoch to męka. :D Wszystkie te haftki, troczki - zanim się kobieta w to zaplącze, mijają całe wieki.

jezeli mowisz o bieliznie to nie jest to kwestia mody tylko indywidualnych upodoban wiec po prostu powiedz swojej pani ze Ci sie to podoba i ze mialbys ochote ja w tym zobaczyc albo zwyczajnie kup jej taki gorset w prezencie. a jezeli chodzi Ci o gorsety, ktore nosi się np na bluzkę, to akurat od kilku miesiecy sa w modzie

Gość wielbiciel kobiet
wypowiedź z 13.57 to podszyw ale tylko trochę mija się z prawdą. Odnośnie mojej pani to po prostu twierdzi że jej niewygodnie co nie znaczy że od czasu do czasu nie założy. Ma z 3-4 w garderobie . Ale to naprawdę święto.

a gdyby jej sie podobaly meskie stringi z szorstką koronką to nosilbys codzienie mimo iz ocieralyby Ci sie o jajka?

Gość wielbiciel kobiet
Jeśli kobiety , producenci czy projektanci bielizny rozpropagowali by gorsety każda kobieta chciała by taki mieć . W sumie zysk dla wszystkich . Kobiety wyglądają sexy a pozostali mają kasę. No i jakie szczęście na twarzy facetów :) .

Gość wielbiciel kobiet
czizas - to było okrutne

Gość hot rabbit
Nie sądzę, żeby kobiety masowo rzuciły się na gorsety. Taki kawał plastiku na sobie? Od czasu do czasu - ok.

Jeśli kobieta nie rozbierze się do rosołu, to ten seks ukryty zostanie aż do wieczornego prysznica. Cześć.

Gość to ubranie dla dziwek
one musza, wiec sie w to ubieraja ... taki fach jak dla tancerza frak normalnie sie tego nie nosi bo najzwyczajniej jest to niewygodne

I seks i gorset. Nie bardzo wyobrażam sobie, że tak ubrana siadam za biurkiem i czynię swą powinność zawodową.

Że swędzi. :D Nie mówiąc już o gumce od stringów, która rozproszyć potrafi najgłębsze nawet skupienie. :D

true jak tu kurcze mysli okielznac kiedy cialo ma kontakt z nietypową fakturą :D

Myśli krążą w okolicach niezbyt szlachetnych części ciała. :D

chyba ze sie pracuje w chlodni, strategiczne elementy pozbawione sa czucia i juz jest znacznie prosciej :) chyba ze ktos ma problem z penetrowaniem kurcząt czy tam półtusz wszelakich