Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...Zwierz...

Spotkałybyście się z kimś takim?

Polecane posty

Gość no skoro ci tak wyszło to
chudy jakiś taki jesteś. Strasznie chłopięca sylwetka. Wyglądasz jak zabiedzony 16-latek. Ile masz lat?

Gość Typowy niewzruszony
rozumiem jedno - jesteś frajerem miękkim choojem robionym, z zakolami sięgającymi pleców,który próbuje w sieci znaleźć laskę napaloną na biedaka z mieszkaniem obłożonym panelami i łażącym w rozyebanych klapkach, co tu więcej rozkminiać? jesteś mega przegrańcem i winieneś zdechnąć w męczarniach :D ps - podszyw choojowy czy do doopy, co za difrens? i tak cienko było

Gość Typowy niewzruszony
Tak mój Panie:D

Gość Typowy niewzruszony
no, popraw się

Gość Typowy niewzruszony
Wszystko tylko nie popraw się ( krzyk )

Gość Typowy niewzruszony
i czego drze pysk? vera ❤️

Chociaz temat skierowany do kobiet, widze ze faceci, tez lubia cos dopieprzyc, pewnie starajac sie zablysnac najlepiej w postaci wielu epitetow i inwektyw, bo brak wam intelektu na ciety dowcip. Jestem rowniez przekonany, ze nie spotkalbym sie z taka agresja z waszej strony, gdybym nie pokazal swojego kutasa, bo to tak naprawde was boli. Co do sylwetki, to jest ona typowo smukla i atletyczna. Ponadto, napisze jeszcze raz, ze nie zamiescilem tego, zeby znalezc pierwsza lepsza dupe do zerzniecia. Bo z takimi, to nie jest problem, ale majac na uwadze specyficzne udpodobania nie latwo jest mi sie odpowiednio zrealizowac podczas seksu, o czym wspomnialem w 1 poscie. Ale oczywiscie, mozecie dalej to ignorowac i wymyslac sobie bajki siedzac za monitorem. Jezeli kolejne texty beda tak samo plytkie jak obecnie, to nie widze powodu, zeby w ogole na nie odpowiadac, jezeli sami w sumie nie macie nic do powiedzenia.

"ale majac na uwadze specyficzne udpodobania nie latwo jest mi sie odpowiednio zrealizowac podczas seksu, o czym wspomnialem w 1 poscie." Suk jest całkiem sporo ;)

Gość kwi@t k@ktus@
ja facet od razu prezentuje swojego pytonga zamiast np . oczu-to od razu dyskfalifikacja kobiety działaja inaczej...

Nie no kupa smiechu, podnosze, te klapki to ubaw juz lepsze bylyby kapcie ,welniane na drutach zdobione, od babci pod choinke, A I NIE MA SIE CZYM CHWALIC BO KUTASIK MALUTKI, OJ MALUTKI, I TY JESZCE WYMAGANIA MASZ......?

Gość Typowy niewzruszony
Bardzo chciałbym onanizowć się przed kobietą, ale nie chcę nikogo wystraszyć. Mam swoje lata i jestem taki zalękniony w sobie. Jezeli jest tu jakaś zainteresowana Pani to proszę o kontakt . Możemy sie umówić że będę to robił w jakimś określonym miejscu i czasie a Ty popatrzysz z daleka a jesli bedziesz chciała to podejdziesz bliżej. Możliwy równiez każdy inny scenariusz jaki zaproponujesz. Bedę wykonywał wszystkie Twoje polecenia. Niech którąs w końcu mnie zechce

Gość Typowy niewzruszony
typowo atletyczna zapadła szczurza klata :D ten tekst zapewnił ci tytuł największej stulei roku 2010 :D