Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...Zwierz...

Spotkałybyście się z kimś takim?

Polecane posty

Gość ...Zwierz...

http://img249.imageshack.us/img249/8836/foto1fb.jpg http://img3.imageshack.us/img3/113/foto2yl.jpg http://img535.imageshack.us/img535/8190/foto3by.jpg http://img714.imageshack.us/img714/171/foto4py.jpg Jestem facetem o naturalnych cechach przywódczych: charyzma, wyrazistość, zdecydowanie, pewność siebie. Wprawdzie szukam osoby otwartej oraz uległej(chociaż bardzo lubię jak próbujecie się stawiać lub przejąć inicjatywę, taki dodatkowy pobudzający impuls), którą mógłbym sponiewierać zarówno psychicznie, jak i fizycznie to jednak dotyczy to wszystko tylko sexu i nie jest związane z życiem codziennym, gdzie zdecydowanie preferuję układ na zasadzie partnerstwa. Co do samego seksu, to lubię twardy, mocny, wulgarny, perwersyjny i trochę brutalny. Zdaję sobie sprawę, że zdecydowana większość z was nie jest w stanie zrobić pewnych rzeczy rzucona na głęboką wodę, dlatego poszczególne elementy możemy stopniowo dodawać podczas realizacji kolejnych spotkań. Docelowo zamieściłem anons żeby w końcu kobieta przestała jęczeć podczas seksu "nie tak mocno", "delikatniej", w szczególności kiedy wcześniej zapewniłem jej orgazm i zadbałem o odpowiednie jej nawilżenie. Jednakże, nie wykluczam bardziej złożonych relacji, jeżeli będzie nam ze sobą dobrze i się do siebie dopasujemy. Ponadto, ja nie tylko oczekuję i wymagam, ale dużo daję od siebie. Nie skromnie napiszę, że mam świetną kondycję, podczas sexu jestem długodystansowcem i jestem też otwarty, żeby spełniać wasze fantazję (jeżeli wcześniej ich nie zrealizujemy z mojej inicjatywy), najlepiej związaną z tematyką bdsm jak gwałt, piss, rimming itp. Co do całej reszty, jaki jestem itd. to chyba najlepiej zweryfikuje spotkanie, bo tutaj każdy może sobie napisać niestworzone rzeczy, które mają się nijak do rzeczywistości.

Gość yoox
zawsze patrzę jak ludzie mają w domu, masz panele....to dyskwalifikuje

Gość KrakowiankaZwarszawty
ile masz lat i skad jestes?

Gość ...Zwierz...
Jestem dolnegoslaska, Wroclaw i okolice. Nie sadze, zeby moj wiek mial tutaj cos do rzeczy. Nie zwracam uwagi na biust kobiety, niezaleznie od tego, czy jest to sex czy zwiazek. Wieksze piersi tylko nieco lepiej leza w dloni kiedy sie nimi bawie i to wszystko.

Gość ...Zwierz...
i naprawde nie wiem, co wy macie do moich klapek jak zimno w nogi :)

Gość ...Zwierz...
Zadziwiajace, ze mozna sie doszukac takiego zwiazku miedzy osobowoscia a klapkami :D. Lubie swoje klapki, sa wygodne i z nich nie zrezygnuje :P

to tak jakbys poszedl do łóżka z kobietą i nie zdjął skarpetek "bo ci w nóżki zimno"/ Poza tym, te klapki są tak aseksualne, że gdybyś nie wiem co i jak długo robił z moją waginą to i tak nie zatrze 1-go wrażenia. tfu

Gość ...Zwierz...
Przecież wszystko inne zdjąłem:P Czepiacie sie jakis mało istotnych sczegółów, zamiast skupić sie na sednie:P:P:P

Gość yoox
mnie chodzi o ściany w panelach

Gość shy_kochanki szukam:)
a mnie powalił ten błysk w oku...

Gość Typowy niewzruszony
klapki Kubota :O koorva, przegrałeś człowieku z kretesem :O poza tym chooojem jesteś i mameją, a nie samcem alfa, skoro musisz się miękka tzipo w necie ogłaszać celem znalezienia chętnej świni. wypierrdalaj i to w podskokach, sekwencję kroków możesz dobrać samodzielnie

Gość ...Zwierz...,
Perwersjo:p Wyjdź juz na miasto:p CZekam na Cię

Gość Typowy niewzruszony
Ja swoim zwyczajme podąże za tobą zwierzaczkU:P krokiem powolnym acz stanowczym:P dojdę z Toba lub bez

Gość Typowy niewzruszony
wyjątkowo choojovy podszyw, poziom wczesnego gimnazjum, tata cię chyba dziś nie doruchał

"Przecież wszystko inne zdjąłem Czepiacie sie jakis mało istotnych sczegółów, zamiast skupić sie na sednie" W sumie pierwszy podszyw jak i kolejne, ale az zarejestrowalem nicka. Ty niezwruszony chyba nierozumiesz i nie umiesz czytac, ze tutaj nie szukam pierwszej lepszej swini do zerzniecia.

Gość yoox
to pozdejmuj jeszcze panele ze ściany