Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama trojaczków i córci

podziękowania za paczke :)

Polecane posty

chcialabym bardzo podziękować osobie która przysłała mi paczkę :) dziękuje i pozdrawiam serdecznie!!!!

masz racje :) autorko moze masz adres tej kobiety ktora wyslala i wyslesz moze karte z podziekowaniem :) taka zwykla i zn pocztowy :) napewno by sie ucieszyla ;)

żółty jesienny lisc-dostalam paczkę z ciuszkami,kolejna do odebrania na poczcie.jutro poprosze meza zeby odebral. potrzebuje ciuszków dla maluszków.nie znam plci.ale nie mam zamiaru zakladac kolejnych topikow.i tak jestem wdzieczna za okazałą pomoc,mimo wielu wyzwisk i podejrzen.dziękuje i pozdrawiam. to dopiero mja druga wypowiedz w temacie.widze ze ktos sie super bawi moim kosztem.

Gość a może jednak
napisz czego jeszcze potrzebujesz

ale przeciez ja nigdzie nie napisalam ze nie wiem kto mi przyslal paczke ;) wiem,ale zostalam poproszona o dyskrecje wiec ją zachowuje, to wszystko w temacie.pozdrawiam. a jesli juz tak sie czepiacie internetu to choc mi wstyd to wam wyjasnie-pobieram go z anteny z gminy.wiele osób u nas tak robi.jest ogólnodostepny.a ze mieszkam blisko to mam zasięg zazwyczaj.cos jeszcze??

Gość dingoodil
do roboty się weż i przestań żebrac po ludziach ciąża to nie choroba

Gość ciąża to nie choroba
ale ciąża z trojaczkami to już tzw ciąża wysokiego ryzyka :P Dokształć się odrobinkę.

Gość MłodaMamusiaIKobietaWJednym
a ile mają twoje trojaczki lat? i czyy używane ubrania też wchodzą w grę?

pewnie ze uzywane wchodzą w grę.tylko o takie prosilam.nie znam jeszcze płci maluchów wiec trudno mi powiedziec wiecej na ten temat,jednak tak jak wczesniej pisalam,jest mi obojetny kolor poniewaz i tak bede siedziala z całą gromadką w domu.a pozatym najwazniejszy jest komfort dzieciaczków a nie to czy są ubrane na rózowo czy niebiesko. dziękuje

ale kto mowi ze na zanczek mnie nie stac? przeciez to podszyw! wiecie co koncze temat bo zauwazylam ze tylko sie denerwuje tym co piszecie.poprosilam o pomoc.dostalam ją od dwóch osób,za co bardzo serdecznie dziękuje.to na tyle.pozdrawiam

Gość dingoodil
ludzie nie dajcie się nabrać na to. To jest cwaniara która wyłudza od ludzi ubrania,zabawki, art. spożywcze. Ona tak naprawde nie jest w ciaży onaa te ubranka sprzedaje na allegro i jescze na tym zarabia!

córcia ma 3.5 roku :) jakbym prosila o ciuszki zeby je sprzedawac potem na allegro to chyba chcialabym wszystkie rozmiary,nie prosilabym o butelki,pieluszki,podklady,jesli komuś zostaly itd prawda? wlasnie dlatego nie chce juz pisac bo wkurzam sie czytając takie obłudne teksty :(

Gość ja tez mam ciezko
moze i dla mnie ktos moze przeslac paczke? :O

Mamo trojaczków... napisz do mnie na maila... magda.dan@gmail.com Mam troszkę małych (56 i 62) ciuszków po córci.. cos tam bym Ci wysłała... wprawdzie obiecałam je "mirce" wczoraj ale jej najwyraźniej na nich nie zależało skoro się nie odezwała do dzisiaj... trudno się mówi, więc pomogę Tobie z miłą checią

mama trojaczkow gratuluje serdecznie maluszkow :) tez chcialam w trojaczki strzelic albo w blizniaki,bo juz wiecej dzieci miec nie moge miec.Nie przejmuj sie krytyka,zawsze jakies wredne malpy sie znajda,nie wiem dlaczego ludzie potrafia byc tak podli,ale na szczescie sa jeszce tacy ktorzy maja troche serca.Powodzenia Ci zycze