Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka999

Pomozcie ***

Polecane posty

Gość Anka999

Witam wszystkich i prosze o szczere opinie co o tym wszystkim myslicie!Jest chlopak ktory bardzo mi sie podoba.Poznalam go 2 lata temu przez jego brata z ktorym wtedy bylam , ale to chyba nie istotne bo miedzy nami wszystko skonczone..Nie dawno spotkalam go przypadkowo na ulicy i nie moglam przstac o nim myslec wiec napisalam sms co u niego itd..Bardzo sie ucieszyl ze sie odezwalam i po krotkiej rozmowie spytal czy chcialabym sie z nim spotkac wiec sie zgodzilam.Przez jakis czas byla cisza wiec znowu napisalam a on znowu zapytal czy chcialabym sie z nim spotkac,ze bardzo chcialby mnie zobaczyc itd nwet wyznaczyl date wiec sie zgodzilam a on znowu sie nie odezwal!:( po jakims czasie napisal ze nie ma narazie kasy a bardzo chcialby mnie gdzies zabrac wiec jesli juz bedzie mial czy sie z nim spotkam i ze bedziemy w kontakcie.To bylo jakis miesiac temu a on nadal sie nie odzywa nie wiem o co chodzi nie chce sie narzucac i znowu pisac ale tez nie chce tego tak zostawic bo naprawde mi zalzey;(

Gość aquariuss
Przeczytaj jeszcze raz co napisałaś, odpowiedź znajduje się w twoim pytaniu.

dobrze ci ktos napisal - przeczytaj jeszcze raz co sama przedstawilas koles ci powiedziel ze jak bedzie go stac na zabranie cie gdzies to sie odezwie - wiec skoro sie nie odezwal to jak myslisz dlaczego?? matko, co za brak logiki

Gość gwoli wyjasnienia...
chlopak sciemnia na 100%, od kiedy to trzeba miec kase jesli chce sie spotkac. gdyby naprawde chcial to by cie zaprosil na spacer czy mala kawe, bez przesady. moze odgrywa sie za brata, kto wie.

Gość Anka999
Wlansie tez mi sie tak wydaje,ze tu nie chodzi o pieniadze.W sumie nie wiem co jest grane:( Raczej to nie ma nic wspolnego z jego bratem

Pomocy nie wiem co mam zrobic ze soba ;( jestem ze swoim mezczyzna 3 lata (jestem albo bylam) wyjechal tydzien temu do pracy przyjechal na weeken i znowy pojechal dzien przed moimi urodzinami. Upil sie wieczorem ze swoimi kolegami i doszlo miedzy nami do klotni. wczoraj w dzien moich urodzin napisal smsa z zyczeniami i ze jestem spelnieniem jego marzen jedyna miloscia i ze mnie bardzo kocha na zawsze. od tamtej pory nic. nie odpisywal na moje smsy dzisiaj nie odbieral komorki. dzwonilam caly czas teraz jest poczta czyli wylaczyl telefon.nie wiem czy to juz koniec. jak przyjezdzal jego zachowanie bylo dziwne malo ze mna rozmawial byl caly czas zamyslony seksu tez nie bylo mowil ze jest padniety po pracy i nie ma sil. nie umiem bez niego zyc pomocy!!! co mam myslec??tyle spraw zostalo nierozwiazanych wspolnych co mam robic?? czy on naprawde mnie zostawil pomozcie bo ja juz nie mam sil myslec ;(

Gość aquariuss
jak ściemnia? Powiedział wprost, że nie ma kasy, a chciałby ją gdzieś zabrać. Gdzie tu przepraszam ściema? Mało tego autorka nawet nie zaprotestowała mówiąc, że może wybiorą się na spacer. Skoro to zaakceptowała to powinna również to zaakceptować, że może nie mieć kasy. Jest możliwość, taka że mu głupio bo nie ma kasy i nie chce wyjść na idiotę w przypadku, kiedy będzie musiał sięgnąć do kieszeni. Ja nie rozumiem, to dobrze by było, jakby ją nakłamał wykorzystał - stwierdzając ze ma kasę - a potem rzucił bo jej nie ma?

sprobuj jeszcze jeden raz (bo do trzech razy sztuka) i zapros go po prostu na jesienny spacer, jesli sie wymiga, to bedziesz wiedziala, ze prawdopodobnie nic z tego nie bedzie...i wiecej sie nie odzywaj

może nie mieć kasy i czuje się gorszy od innych ale jeśli ci zależy to powinnaś mu wytłumaczyć, że kasa nie jest tak ważna, jeśli dla ciebie nie jest ważna

lemo, ty chyba zes sie pomylila, zaloz swoj topik jesli potrafisz, haha

no zesz ile kosztuje mala kawa, no bez jaj!

Gość Anka999
ogolnie chlopak nie pracuje wiec moze czuc sie nie zrecznie.Ale oczywiscie,ze mi nie zalezy na kasie!Chcialabym sie z nim spotkac nawet jesli to ja mialabym poniesc za spotkanie koszty!Nie wiem glupio mi jest znowu do niego pisac bo nie jestem z tych co sie narzucaja;(

decyzja nalezy do ciebie!

Gość aquariuss
3,50zł mała kawa. za to kupisz 2 tanie bochenki chleba. Jak facet nie ma pracy, to taka kwota jest duża.

Gość aquariuss
dla kobiet nie ma rozsądnych facetów. Wszyscy są nie tak. Jak konkretny - co mu jest? Jak nie koknreteny - co mu jest? Jak cham - co mu jest? Jak miły - co mu jest? Nie dogodzisz, oj nie.

Gość Anka999
Postanowilam,ze moze napisze do niego w weekend,ale nadal nie wiem co i co raz bardziej zaczynam watpic czy to ma sens,bo nie chce zeby sobie pomyslal ze sie narzucam:(