Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zmartwiona1988l

Plamienie a krwawienie..

Polecane posty

ja miałam plamienie, brałam duphaston i leki przeciwkrwotoczne ale miłam tylko plamienie takie brązowe plamki ale ginekolog stwierdziła ze to i tak trzeba poważnie traktować, no własnie plamienie różni sie tym w moim mniemaniu ze sa to tylko brązowe plamki a krwawienie to tak jakby sie miało mniej więcej okres

a mi zaczelo sie normalna krwia.. z rana , pozniej brazowe plamy , czasem az czarne i troche kriw , a potem nic i nic i znow brazowe plamy, co to bylo ??

możesz zrobić tylko jedna mądrą rzecz a mianowicie musisz iśc do lekarza najlepiej, mi tez wyszedł test ciązowy ujemny za 5 dni juz był dodatni a plamienie miałam w 6 tygodniu ciązy, 5 dni po tym jak miałam stwierdzoną ciąze ginekologicznie

mysle że stres wpływa na okres ale czy na to jak wygląda krwawienie to pojęcia nie mam, ja tak nie miałam nigdy, najlepiej to zapytac lekarza ginekologa,powinien zrobic Ci usg i bedzie wszystko wiadomo, p co masz sie martwic jak mozesz sobie pomóc idąc do ginekologa, może to jest tez kwestia hormonów, może jakichś zmian, lekarz jest od tego by pomóc

nie wiem wiesz ale jeśli podejrzewasz że mogłabyc byc to pędz do lekarza, moja koleżanka tez w ciązy będąc miała okres , u niej wszystko bylo ok

spokojnie przecież my tylko gdybamy, ja radzę pójśc Ci do lekarza nawet tak kontrolnie i zrobić sobie usg