Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamalam sie;((((

Mam juz dosyc...brat pobil mnie po raz kolejny

Polecane posty

Gość zalamalam sie;((((

a co smieszniejsze ja mam 17 on 14 lat, gowniarz czuje sie panem a ja sily nie mam, rodzice sa po jego stronie... mam juz naprawde dosyc, glowa mnie od tego bicia boli od dluzszego czasu a teraz mnie tak uderzyl w nos ze caly czas czuje bol minelo pol godziny na szczescie wylazł z domu ale nie wiem co robic juz chyba sie zabije patologia;(!! na nosie oczywiscie siniak i mam wrazenie ze sie zapadł z lewej strony:(:( ja tutaj nie wyrobie,siadam psychicznie... przegralam zycie :(:(

Gość giannaa
możesz iść do lekarza zrobić obdukcję że zostałaś pobita, i masz cały czas to robić jak zdarzaja się incydenty, jak gówniaż skończy 16 lat możesz wnieść sprawę do sądu a on będzie odpowiadał jak dorosły

Gość zalecam
ciosa z karate, piachopiryne i plage bicia

Gość zalamalam sie;((((
Jestem słaba fizycznie nie umiem sie bic :(:( a on karate cwiczy i tym podobne takze problemu nie ma :( gianna moge isc ale watpie ze sa jakies urazy skoro nic nie jest widoczne procz tego ze mam siniaka na nosie i wyglada jakby sie zapadł ;( zabije go kiedys no zabije nie mam sily juz i mysle nad samobojstwem czy tak nie byloby lepiej??? spokoj bym chociaz miala...

Gość kolegow masz?
ewentualnie 4-6 kolezanek to bylo by dobre

Gość zalamalam sie;((((
to wtedy kolega bedzie mial przesrane bo on zawsze robi z siebie ofiare,kazdy mu wierzy i oczywiscie wszyscy winni procz niego;(*

Gość zalamalam sie;((((
tylko co potem?? pojde i co?? nie wsadza go do poprawczaka ani nic nie zrobią a ja bede miala w domu piekło !

Gość trelemorele....
Jeśli ridzice nie reagują, co dziwne, zgłos to na policji.

Gość trelemorele....
To pogadaj poważnei z rodzicami i powiedz im, ze jeśli oni nie zrobia z nim porzadku, to wtedy pójdziesz na policję.

Gość zalamalam sie;((((
moj ojciec jest taki ze wystarczy powiedziec cos nie tak co mu nie pasuje i tez bije...najlepiej to go traktowac jak krola a jest gowno wart!!! przesrane tu mam bo matka identyczna, on niewinny albo mi gada co innego a za chwile sie wszystkiego wypiera. nie mam tutaj zadnego oparcia ;((( zabije sie i chuj przynajmniej w koncu spokoj bedzie bo takie zycie nie ma sensu kompletnie . fobie, nerwice, placz lek tylko to mi na codzien towarzyszy . wlasciwie nie mam powodu do usmiechu chocby z drobiazgow. a rodzice nie sa normalni... im cos powiedziec to zbywaja jak moga a po gowniarza stronie sa. policja tez mendy nie interesuja sie a przez to tylko problemy beda

Gość prawda cass jest straszna
jesli uwazasz ze to prowokacja to chyba zycia nie znasz... nie od tej strony ;( to juz pogadac nie mozna bo od razu prowo?;( gratuluje...

Bo sie skarzysz, a ludzie ci daja tyle rad, z ktorych pewnie i tak nie skorzystasz. W szkole zglos u pedagoga, czy pojdz na obdukcje, czy na policje - sa wyjscia.

Gość zalamalam sie;((((
sa tylko ze moich rodziców nie znacie. nie wiecie co to bedzie. myslalam jeszcze przed wejsciem na forum zeby isc ale co to by dalo.. ostatnio powiedzialam do ojca ze ide na policje a oni *(rodzice) "tylko sprobujesz to bedziesz biedna smarkulo(...)"nie raz mnie ponizaja,zastraszaja i wyzywają.. oni by mnie zabili gdybym poszla. a tamten nick to ja tyle ze temat wpisałam w nick, w ogole mam tutaj staly ale nie chce sie ujawniac... ;( dobra pozale sie ale sama dla siebie :(

No to zal sie dalej, skoro nic z tym nie chcesz zrobic... Nic ci nie zrobia, jesli zobacza, ze wzielas sprawy w swoje rece i nie jestes juz zastraszona idiotka. Sami zaczna sie bac policji, kuratora i sadu.

Gość zalamalam sie;((((
nie jestem Sylwia..glupia jestem ,strasznie sie boje,moze juz tak mam psyche zjechaną ale nie moge sie przemóc zeby iść...boje sie ze beda te problemy wszystkie ze szkołą,w domu i niedługo mam 18 takze moga mnie wywalic na bruk poprostu i co ja wtedy zrobie?

Nie gadaj dziewczyno ze jestes slaba fizycznie zacisnij nocno piesc zamachnij sie zza glowy i prosto w morde a jak chcesz zeby cie nie bolala reka naloz duze pierscionki na kazdy palec i mu walnij jak bedziesz mu tak pozwalala to do konca zycia cie bedzie lał no kto to widzial zeby mlodszy dzieciak bil starsza dziewczyne wez sie w garsc jak cie leje kopnij go w jajka to dziala na chlopakow wiem bo brat tez mnie lał i tez uwazalam sie za slaba fizycznie ale sie wkurzylam zalozylam pierscionki byle jakie na kazdy palec i mu rabnelam a jak juz nie zdarzylam to kopalam po jajkach i przestal mnie ruszac :) I jestem z siebie dumna :)

Gość tłukłam się
z bratem, a teraz jest moim kumplem najlepszym. Każdy tak chyba ma że jest wojna z rodzeństwem, a potem komitywa, że jedno za drugie w ogień idzie. Pozdrawiam Brata!!!