Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Loretttttaaa

Ile powinnam schudnąc?

Polecane posty

Gość Loretttttaaa

wzrost 168 cm waga 56 kg Ile powinnam schudnac zeby miec prawidlową wagę?

Gość KASIULA NR 2
Absolutnie nic. Twój indeks BMI wynosi 19,8,czyli jak najbardziej wynik prawidłowy. Nawet jakbyś ważyła ciut więcej też by było ok.

Gość Loretttttaaa
to czemu wszyscy tu piszą ze przy takim wzroscie waza po 40 pare kilo, z wyglądu nie jestem jakims grubasem ze mysle ze 56 to przy duzo

Gość KASIULA NR 2
Nie patrz na innych.40-parę kilo przy wzroście prawie 170 to jest nienormalne. Ty ważysz idealnie.

Gość kromka chleba ze smalcem
Wez sie laska ogarnij, nic nie musisz chudnac, no chyba ze idealem sylwetki jest dla ciebie kosciotrup z sali biologicznej, ile ty masz lat? 15??

Gość nie wiedziałam
dobrze ważysz. nie chudnij.

Gość cokolwiekja
prawidłowa waga i prawidłowy wygląd to dwie różne rzeczy. jak czujesz, że ważysz za dużo, to zrzuć te 2-3kg, jeżeli wtedy będziesz czuła się lepiej i bardziej będziesz się sobie podobać, to będzie oznaczać, że tyle powinnaś ważyć. wygląd zależy od mnóstwa czynników, możesz być wysportowana i twoje mięśnie będą powodować większą wagę, a możesz też być chuda, ale wątła i też będzie to wyglądać źle.

Gość cokolwiekja
mój przykład: jestem w miarę niska (164cm) i zawsze miałam małe piersi. kiedy ważyłam 65kg, wyglądało to komicznie, wielki odstający brzuch i szerokie biodra, małe piersi i tłuste ramiona. jak schudłam do 48kg, nareszcie wszystko do siebie pasuje, moje piersi nie wydają się groteskowo małe, tylko idealnie do reszty ciała pasują, brzuch nie odstaje, bo zmniejszyłam go ćwiczeniami. trzeba być proporcjonalnym, teraz przynajmniej nie wyglądam jak mała kulka, tylko jak normalna szczupła dziewczyna. taką wagę utrzymuję od ponad roku i wyglądam o niebo lepiej niż wtedy :)