Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurwiacz

Podoba Wam sie ta blondyna?

Polecane posty

Gość wkurwiacz
dwa tygodnie po porodzie

Gość wkurwiacz
chodzi mi o ogólne wrażenie

Gość wkurwiacz
tragiczny był aparat, ale to chyba niewazne

FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU! Ochydne tlenione włosy, ryj 4/10, masakryczna kiecka -chyba z bazaru i do tego kabaretki! I paskudny makijaż. Tandeta.

Gość wkurwiacz
to moja bratowa, zawsze szara mysza i na moje wesele sie tak zrobiła i wszystkich zaskoczyła, jest strasznie nieśmiała i ubiera sie zawsze w jeansy i bluze, a tu tak

Gość eska eska
bazienka, zwróć uwagę,że sa na weselu, więc policzki( nie poliki!) sa zaczerwienione byc może od tańca

Gość sdsdsddsdsdsdssdsdsdsadadadada
bazienka, rzata malgo wy sie lepiej nie wypowiadajcie na temat wygladu innych osob bo sie osmieszacie :D i zgadnijcie dlaczego? bo jestescie tuzin razy brzydsze niz ta baba ze zdjecia i macie szkaradne ryjce :-O

Gość sdsdsddsdsdsdssdsdsdsadadadada
aaa i co z tego ze ma tlenione kudly?:-O moze naturalnie ma ochydny, mysi blond. lepsze tlenione niz taki chujowy, mysi kolor

Gość wkurwiacz
naturalne ma właśnie mysiowate, i tak wyglada 100 razy lepiej rozjasnia od dawna

Gość wkurwiacz
ona ma straszne kompleksy, najchętniej wogóle nie wychodziłaby z domu, bo boi sie ludzi chcialam jej pokazać,ze moze sie podobać, ale jak widac nie to xródło opinii wybrałam co trzeba

Gość wkurwiacz
nie ,nie ujawniam danych a dlaczego pytasz

Gość wkurwiacz
wiecie trudno kupić dobra , sukienke dwa tygodnie po urodzeniu dziecka i do tego za niskacenę( bo najchętniej nie wydawałaby na siebie nic) majac do tego ograniczony czas włosy w swietle dziennym niesa wściekle białe tylko złociste- i to jest właśnie ładne bo nie wygladaja sztucznie tylko jak naturalne- no ale skutecznie ja tu dobijacie i chce farbowac na ciemny...

Gość wkurwiacz
juz za późno jak sie usuwa temat?

Gość jikshuashkji
tak, tylko, że nawet z tak tandetnej sukienki mozna zrobioć cudo dodatkami, a te sa nagorsze! kabaretki????!! i to w dodatku czarne??? polączenie różu i czerni to jedno z najabardziej nietwarzowych polączeń do tego bardzo wulgarne. do różowej sukienkio pasuje popiel albo beż. po prostu wygląda to tanio, w dodatku w połączeniu z blond wlosami.

Jest sympatyczna z twarzy a ciemniejszy kolor włosów może by jej posłużył. Nie jakiś bardzo ciemny, tylko trochę ciemniejszy blond. No i może niech przyciemni trochę brwi. Nada to twarzy wyrazistości. A poza tym jest OK. Brzuszek zgubi i będzie laska :)

Gość jikshuashkji
ja ją widzę w jasnym, mlecznym brązie. nie bedzie musiala tak niszczyc wlosów rozjasniaczem. i niech sie nie chowa tylko popracuje nad stylem. z kazdego mozna zrobić laske a ona ma zadatki!!

Gość wkurwiacz
więc- kilka tygodni temu radzono jej tu na kafe,aby do takiego koloru sukienki założyła własnie takie rajstopki min. Leviatan- za co teraz siebie krytykuje

Gość aman wghj
o kurde ta panna ostatnio jechała ze mną autobusem i sie spierdziała :O

Gość wkurwiacz
w ciemnych włosach , moim zdaniem wyglada tragicznie- bo jest drobna i wygladałaby jak w peruce a ciemne brwi do jasnych włosów???