Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sweet Dreams II

Na TVN dziewczyny mówią o obrzezaniu!!! PRZERAŻAJĄCE ...

Polecane posty

Gość PannaHanna
Poczytaj książkę Kwiat Pustyni. Też o tym jest.

heh poczytaj ksiażki Waris Dirie... to dopiero cie to wszystko zaszokuje... zwłasza liczby obrazujące ten problem i brak rozwiązań ze strony rządów na walke z obrzezaniem...

angela ; ** porównujesz zdrade do gorszej rzeczy niez obrzezanie? masakra... mam nadziej ze tak naprawde nie myslisz, to tylko taki chwyt zeby wiecej osób weszło na tą stronke..... tak nie tylko waris, naomi cambel tez jest obrzezana

zaraz bedzie ta polka co z wlasnej woli jest ortodoksyjna mulzumanka :O:O i dzieci chce nauki koranu uczyc.... ciekawe czy corke obrzeza :O

Gość zeroki
ok dla nas to jest okropne,ale zrozumcie ze tam to jest to normalne,wszystkie kobiety prze to przechodza,one nie wiedza ze to jest zle,dopiero jak spotkaja osobe z Europy lub z bardziej cywilizowanego kontynentu to wiedza ze u nas jest to zabronione i jest to ich szansa zeby zdobyc azyl tutaj na tej podstawie,zastanowcie sie troche

Gość cerrutinnnnnn
nie wiedzą , że to jest złe? bo im nikt nie mówi!!!!! to skąd mają wiedzieć??ja pier.olę precz z nimi

Lady Pretensja - masakra.... nie patrzyłam do końca jak tą dziewczynkę obrzezeli.... biedna. Straszne to :(